Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Врата" - страница 14
Съдбата е врата, която се опира на пантите на случайността.
Джефри Мур
Тя се наведе и взе животното на ръце, а той веднага се качи на раменете й, увит около врата й като шал от козина, и измърка.
Джил Мърфи
Връзката ви с храната, независимо колко противоречива, е вратата към свободата.
Джинийн Рот
Използваме храната като врата за разбиране на останалата част от живота ни.
Джинийн Рот
Благодарността е ключът, който отваря вратата на сърцето ви, който позволява на неизползвания и вдъхновяващ потенциал на любовта да излъчи и да изчисти съзнанието ви от всякакви замъгляващи несигурности, които могат да ви попречат да живеете най-невероятния и необикновен живот и мечта. Когато сте благодарни за това, което имате, получавате повече, за които да сте благодарни. Вашият живот е изпълнен до степента на вашата благодарност.
Джон Демартини
Зъбната болка е най-жестокото от човешките страдания. Ад няма, но във всяка болница има врата с табела "Зъболекар".
Александър Валентинович Вампилов
Страхотните комуникатори оценяват позиционирането. Те разбират хората, които се опитват да достигнат и какво могат и какво не могат да чуят. Те изпращат съобщението си през отворена врата, вместо да се опитват да го прокарат през стена.
Джон П. Котър
Аз съм като затворник, който се опитва да избяга от затвора по грешен път. За всички знаем, тази врата може да стои отворена, въпреки че продължавам да копая тунел с чаена лъжичка.
Джон Чийвър
Вратата на Божията милост е широко отворена и Христос стои на вратата и казва на грешниците "Елате".
Джонатан Едуардс
Готова е да поздрави пощальона, като винаги отваря вратата, за да приеме пощата си, сякаш пощенската й кутия е запечатана.
Джуди Астли
Когато една врата се затваря, друг прозорец се отвара.
Джули Андрюс
Все още съм толкова млад. Нищо не съм преживявал през живота си. Просто не съм готов да затворя всички врати пред себе си и да се удавя в бездната на семейния живот.
Джулиан Маклийн
Някои мъже първо отварят вратата за вас, а след това се държат като истински варвари, опитвайки се да ви направят затворник.
Диан Дюкре
Човек може да стигне до вратите на ада също толкова лесно с кратки стъпки, колкото и с големи.
Дъглас Престън
Вратите на двореца не са така високи, както казват: можеш да влезеш в тях само наведен.
Е. П. Бошен
Мисля, че толкова много от ранния си живот, въпреки че израснах бял и средна класа, бях напълно разбит от ужасно насилствената атмосфера, в която израснах. Аз съм следствие от насилие. Това отвори врата към много реалности, които нямаше да преживея, ако не бях оцеляла от това, което направих.
Ева Енслър
Никога не отваряй врата, ако не знаеш със сигурност, какво се намира зад нея.
Ричард Марстън
Вратата на ада може да се отвори навсякъде: в стария гроб на колхозник и във вашата собствена душа. В сърцето ми е още по-вероятно.
Алексей Иванов
Винаги съм си мислил, че за актьора всички врати са отворени. На мен ми харесва този универсален пропуск.
Едуард Нортън
Готическата писменост сякаш изкривяваше всяко писмо, минаващо през вратата на погребалната зала, сякаш смъртта е немско село.
Едуард Сейнт Обин
Ако някой заключи вратата пред всеки, който и се опитва да достигне до него, в крайна сметка няма да остане нищо, щом разговаря само със себе си, чувствайки се като сирак.
Едуин Шнейдман
Не бяхме толкова различни, Фин и аз. Клетките идват в много цветове и форми. Някои са позлатени, докато други имат затръшване на вратата. Но златните белезници все още са белезници.
Ейми Хармън
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
18
Следваща