Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Врата" - страница 13
Това, което не искате да знаете за себе си, иска да бъде известно, поради което то продължава да се "появява" на вратата ви необявено!
Гай Финли
Психоделичните наркотици несъмнено отварят вратите към паноптикума на ума, но това, което виждаме в умствените огледала, са просто изкривяване на реалността, а не самата реалност.
Георг Фойерщайн
В сънищата няма заключени врати.
Греъм Суифт
Според моя опит тежкият, вдъхновяващ терор подход затваря колкото се може повече врати, колкото и да се отвори.
Дан Абнет
Тичането от врата на врата е достатъчно странна човешка дейност. Но още по-странна е нашата принуда да преследваме врати с малко стойност - възможности, които са почти мъртви, или които не ни интересуват.
Дан Ариели
Реалността, каквато в момента я изпитвате, е нещо като буден сън. Това е прикриване на по-дълбоки и засилени нива на битие и познание. За тези, които са готови и желаят, вратите към тези други нива вече са отворени.
Даниел Пинчбек
Всеки важен избор, който правим, се ръководи от едно от двете места: или това е акт на вяра, или акт на страх. Вярата отваря вратата към ново бъдеще.
Деби Форд
Задавайки въпроса "Избирам ли от моята божественост или от моята човечност?" Ни отваря вратата да изживеем сфери на реалността, които може би никога не сме посещавали преди.
Деби Форд
Връщането на нашата светлина от тези, върху които сме я проектирали, отваря вратата към невъобразимо бъдеще.
Деби Форд
Когато вратите са отворени, остава само една-единствена истина.
Дейв Егърс
Входната врата обикновено е отключена и няма алармена система. Те не носят коланите си в колата; те не носят лосион за загар на слънце. Те са решили, че нищо не може да ги убие, освен самия Бог, и дори не вярват в него.
Дейвид Бениоф
Така че за закуска можете да имате купичка корнфлейкс без добавена захар или купа захар без добавени корнфлейкс. Те биха имали различен вкус, но под врата се държат горе-долу еднакво.
Дейвид Лудуиг
Медицина на единният дух отваря вратите към невидимата матрица на мъдростта, където всичко е преплетено, където всяка мисъл, която имаме, оказва влияние върху всяка клетка в нашето тяло и всяка молекула в космоса.
Алберто Вилолдо
Емоционалните вампири не са вътрешно зли, но тяхната незрялост им позволява да действат, без да мислят дали действията им са добри или лоши. Вампирите виждат другите хора като потенциални източници за каквото и да се нуждаят в момента, а не като отделни човешки същества със собствени нужди и чувства. Вместо самото зло, изкривяването на вампирите е врата, през която злото може лесно да влезе.
Албърт Дж. Бърнстайн
Едва когато чух отворена и затворена врата на спалнята, аз се поддадох на инстинктите на звяра и направих див животински танц из стаята.
Алекс Флин
Постоянното отслабване увеличава стреса върху гръбначния стълб и ставите и може да доведе до главоболие, напрежение на врата и раменете и болки в кръста.
Денис Остин
Медитацията е врата към душата.
Джеймс Ван Прааг
Разбира се, че пренебрегвам войната, но ако бъде докарана до вратата ми, носителят ще ме намери у дома.
Джеймс Гарфийлд
Къщата на художествената литература има много прозорци, но само две или три врати.
Джеймс Уудс
Ставането рано означава, че мога да пиша няколко часа, преди някой да започне да ми звъни на звънеца или да звъни на вратата.
Джейн Фалън
Винаги, когато съм навън, имам малко копнеж да бъда в къщата си, за да мога да затворя вратата към света.
Джейн Фалън
Убий ме и изгори тялото ми. След това изгорете това място. Ако има други врати, изгорете и тях. Всъщност изгори целия град. За всеки случай.
Дейвид Уонг
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
18
Следваща