Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Борба" - страница 6
Да победят могат само тези, които с охота отиват на борба.
Пьотър Столипин
Започвайки борбата със злото, започни със себе си.
Сергей Баруздин
Винаги съм бил честен с моите фенове, което означава да бъда открит за всички борби, които съм имал по пътя.
Сизар Милан
Украинският народ може да получи независима държава само чрез собствената си борба и труд.
Степан Бандера
Нашата борба е нещо повече от самата национална борба, повече от идеала за свобода. Това е идеалът на всички свободни хора.
Степан Бандера
Без собствената си... борба за освобождение, Украйна не може да има нито свобода, нито каквато и да е сянка на демокрацията.
Степан Бандера
Всяка тотална борба, по-специално революционното освобождение, изисква единно ръководство.
Степан Бандера
Харесват ми хора, раздирани от вътре. Но не и в борбата. На мен ми харесват тези хора, на които им е неоютно в обществото. Които се чувстват като чужденци. Ето такива хора искам да виждам в ... ми сценарии. Защото аз съм такъв.
Стив Бушеми
Животът има смисъл само в борбата. Триумфът или поражението са само в ръцете на боговете Така че да отпразнуваме борбата!
Стиви Уондър
Светът на изкуството е джунгла, отекваща от призивите на порочна ревност и безмилостна битка между дилъри и колекционери; но цял живот съм се разхождал в джунглите на бизнеса и борбата със зъби и нокти за снимки ми идва като форма на релаксация.
Арманд Хамър
Въпреки че робството може да е било премахнато, осакатяването на расизма все още съществува и борбата все още продължава.
Хари Белафонте
Движенията не умират, защото борбата не умира.
Хари Белафонте
Дори в бездната на борбата и омразата животът си струва да се живее. Може да има прекрасни срещи и красиви неща.
Хаяо Миядзаки
Не се борете за борбата. С други думи, животът е пълен с възходи и падения. Така че, ако се борите, не се притеснявайте, всички останали имат или ще имат в даден момент.
Шон Кови
Борбата за демокрация и права на човека в Бирма е борба за живот и достойнство. Това е борба, която обхваща нашите политически, социални и икономически стремежи.
Аун Сан Су Чи
Постоянството е уникална умствена сила; сила, която е от съществено значение за борбата с ожесточената сила на многократните отхвърляния и много други препятствия, които чакат и са част от победата в бързо движещ се, постоянно променящ се свят.
Боб Проктър
В литературата амбицията на новака е да придобие литературна словесност, а борбата на вещия - да се отърве от нея.
Джордж Бърнард Шоу
Вярвам, че човечеството трябва да води трудна битка в борбата си за постигане на истинско здраве и честно вярвам - от трудно спечеления опит - че хомеопатията може да предложи някакво решение на този проблем.
Георгос Витулкас
В борбата между капитала и труда капиталът по-често печели, защото истинският източник на стойност за повечето компании в исторически план е бил твърдите активи, които те са притежавали и контролирали.
Джеймс Суровецки
Жена ми казва, че ми е удобно само когато има бой. И е истина. Нещото, което ме мотивира, е борбата.
Джеймс Фрей
Пусни борбата. Дишайте тихо и го оставете. Оставете тялото си да се отпусне и сърцето ви да омекне. Отворете се за всичко, което изпитвате, без да се борите.
Джак Корнфийлд
Борбата с корупцията не е само добро управление. Това е самозащита. Това е патриотизъм.
Джо Байдън
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
18
Следваща