Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Звезда" - страница 8
Ще вземем звезда от небето и ще подпалим хиляди светове...
Кордуайнър Смит
Не плачи, когато слънцето си отиде, защото сълзите няма да ти позволят да видиш звездите.
Виолета Пара
Ако станеш звезда, не се променяш ти, променят се всички останали.
Кърк Дъглас
Надявам се, че хората ме възприемат като актьор. Никога не съм искал да бъда филмова звезда.
Ал Пачино
Кажи на човека, че на небето има 978 301 246 5б9 987 звезди, и той ще ти повярва. Обаче сложи табелка "Току-що боядисано" и той не пременно ще провери с палец и ще се изцапа.
Юлиан Тувим
Дойдох в Холивуд и за по-малко от десет години станах една от най-големите екшън звезди на всички времена.
Арнолд Шварценегер
Най-голямото сухоземно животно е слонът и той е най-близкият до човека по интелигентност: той разбира езика на своята страна и се подчинява на заповеди, помни задълженията, на които е преподавано, радва се от обич и от знака на честта, не повече. притежава редки дори за човека добродетели, честност, мъдрост, справедливост, също уважение към звездите и благоговение към слънцето и луната.
Плиний Стари
Медът излиза от въздуха. В ранни зори листата на дърветата се намират покрити с мед. Независимо дали това е изпотяването на небето или нещо като слюнка на звездите, или влагата на въздуха, който се продухва, все пак то носи със себе си голямото удоволствие от своята небесна природа. Винаги е с най-добро качество, когато се съхранява в най-добрите цветя.
Плиний Стари
Ако не бяха овчарите, нямаше да има прием. И ако не беше група наблюдатели на звезди, нямаше да има подаръци.
Макс Лукадо
Ние сме на Земята, заобиколени от звезди: от междузвездното пространство сме отделени само от малко количество въздух и плътен слой земя под краката ни.
Станислав Лем
Всеки човек има своите звезди.
Антоан дьо Сент-Екзюпери
Тъмнината никога не трае вечно. Даже там, в царството на Тъмнината, има звезди...
Урсула Ле Гуин
Ние правим звезди, а не ги купуваме!
Арсен Венгер
Имам собствено слънце, луна и звезди, собствен малък свят.
Хенри Дейвид Торо
В онези дни младите звезди, мъже и жени, всички са били девици до женитбата и ако се разведат, те се връщали магически в това състояние.
Шели Уинтърс
Нашето слънце просветлява планетите, които му принадлежат; защо не всяка фиксирана звезда също има планети, на които дават светлина?
Бернар дьо Фонтенел
...считам добрата литература за неразделна част от света около мен, като гори, планини, морета, облаци, звезди, реки, градове, изгреви, залези, исторически събития, страсти и така нататък...
Валентин Катаев
За бъдещето на демократичното общество не е нужно да се гадае по звездите, то може да се прочете в лицата на избирателите.
Вилхелм Швебел
Твърде много обичам звездите, за да се страхувам от нощта.
Дан Симънс
Аз съм актьор, а не звезда.
Даниел Крейг
Творчеството може да се научи като баскетбол, което не означава, че всички ще бъдем звезди на НБА.
Едуард де Боно
Не е толкова лошо да бъдеш звезда, но има и някои преимущества. Например, вас не могат да ви изрежат от филма при монтажа.
Ейдриън Броуди
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
18
Следваща