Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Звезда" - страница 5
Мисля, че предизвиквам радикални страсти у хората - и затова съм толкова голяма звезда!
Шарук Кхан
Където и да сте, вие сте едно с облаците и едно със слънцето и звездите, които виждате. Ти си едно с всичко. Това е по-вярно, отколкото мога да кажа, и по-вярно, отколкото можете да чуете.
Шунрю Сузуки
Мълчи. Гледай към звездите и цени това, че си жив.
Бернар Вербер
Аз не съм звезда и не искам да бъда звезда. Звездите падат. Аз съм обикновен човек с изключителна работа.
Бърни Мак
Имам свое собствено мнение по много въпроси. Но считам, че когато актьори и поп звезди започнат да говорят за политика това изглежда наивно.
Даниел Радклиф
Не искам да съм звезда боец. Звездите бойци живеят кратко. А аз искам да живея дълъг живот.
Джеки Чан
Не е ли човек цвете, разкъсано от вятъра, и само планините и морето, звездите и тази земя на боговете са истински и вечни?
Джеймс Клавел
Характерът формира живот, независимо колко неясно се живее този живот и колко малко светлина пада върху него от звездите.
Джеймс Хилман
Със сигурност има нещо в невъзмутимото спокойствие на природата, което обзема нашите малки тревоги и съмнения; гледката към тъмносиньото небе и струпващите се звезди отгоре сякаш придава тишина на ума.
Джонатан Едуардс
Връзката ни не беше слънцето, луната и звездите, но и не бяха глупости.
Юнот Диаз
Ето мъртвите звезди, които все още греят, тъй като светлината им попадна в капана на времето. Къде стоя на този свят, който, строго погледнато, не съществува?
Дон ДеЛило
Когато си тъжен, моята малка звезда, излез от вратата. Винаги е по-добре под открито небе.
Ева Ибътсън
Аз съм като падаща звезда, която най-накрая намери своето място до друга в прекрасно съзвездие, където ще заблестим на небето завинаги.
Ейми Тан
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Залезът, който виждате, винаги е по-добър от този, който не виждате. Повече звезди винаги са по-добри от по-малко.
Карън Джой Фаулър
Ако родителите са неподвижните звезди във вселената на детето, неясно разбираемите, отдалечени, но постоянни небесни сфери, братя и сестри са ослепителните, понякога изгарящи комети, които свирят наблизо.
Алисън Гопник
Под земята, звездите са легенда.
Катрин Фишър
Ако имах толкова души, колкото има звезди, бих ги дал за Мефистофел!
Кристофър Марлоу
Всеки атом в тялото ви идва от звезда, която е експлодирала. и, атомите в лявата ти ръка вероятно са дошли от звезда, различна от дясната ти ръка. наистина е най-поетичното нещо, което знам за физиката: всички вие сте звезден прах.
Лорънс M. Краус
Забрави Исус, звездите умряха, за да можеш да се родиш.
Лорънс M. Краус
Има си предимства да бъдеш звезда – винаги можеш да получиш маса в пълен ресторант.
Ингрид Бергман
Всички уроци на историята в четири изречения: Когото боговете искат да унищожат, те му вземат ума с власт. Божиите мелници смилат бавно, но изключително на дребно. Пчелата опложда цветето, което ограбва. Когато е достатъчно тъмно, можеш да видиш звездите.
Чарлз Биард
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
18
Следваща