Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Звезда" - страница 11
Трябва да знаете истината за звездите - макар да изглежда, че са близо една до друга, на небето, те са на милиони светлинни години една от друга.
Сара Шепард
Тя изглежда като медицинска сестра, помисли си Руби. Или монахиня, но монахиня от филмова звезда, не истинска, и старомодна монахиня от типа на спасяването на сираците, а не от комедийния тип. Беше нейното лице. Беше отворено, свежо и щастливо и имаше блестяща тъмна коса, прибрана назад на опашка.
Сара-Кейт Линч
В крайна сметка има такива хора, че от определена възраст до края на живота си те никога не вдигат глава, за да гледат облаци, синева или звезди.
Север Гансовски
Каква е мистерията на чашите или, ако искате, купи? Обърнати черепи, които вече не покриват нищо и са обърнати не към земята, а към небето; те могат да бъдат изпълнени с нещо, но само с нещо, което идва отгоре, от горния свят на слънца, луни, богове и звезди.
Сеес Нотебоом
Вярвам, че най-съкровените тайни на Вселената се крият някъде далеч, в други звезди и галактики, а лежат дълбоко в нас, концентрирани в съвършенството на нашето сърце, ум и душа. Докато не изследваме това, което е вътре, никога няма да можем да разберем какво е отвън.
Анита Мурджани
Ние носим в себе си посоката, в която ще поеме животът ни. В нас изгарят вечните, съдбоносни звезди.
Антал Серб
Нравствеността трябва да бъде полярната звезда на науката.
Станислас Буфлер
На едно чудесно призрачно, сапфирено небе, една след друга звездите започват да мигат - фенерчетата на копнежа ми.
Стефан Жеромски
Тази вечер той се усмихваше като зъл принц, избягал от звездите, готов да я вдигне в небето.
Стефани Гарбър
Може да има по-ярка звезда. Но през моите очи светлината от теб е всичко, което виждам.
Стиви Уондър
Лоялността изглежда не е толкова в играта в наши дни, когато играчите напускат клубовете си, което ги направи звездите, които са днес, или за да търсят лична слава, или да напълнят джобовете си. Но един човек служи като олицетворение на клубната лоялност.
Стивън Джерард
Това е както Шефът винаги казва: те са просто месо, увито около пламтяща звезда. Ние не оплакваме опаковката, след като бъде изхвърлена, ние празнуваме освобождаването на звездата.
Стивън Келман
Професионалистът се въоръжава с търпение, не само за да даде време на звездите да се подредят в кариерата му, но и за да се предпази от пламване във всяка отделна работа.
Стивън Пресфийлд
Принципът на организация е заложен в природата. Самият хаос се самоорганизира. От първичния безпорядък звездите намират своята орбита; реките си проправят път към морето.
Стивън Пресфийлд
Опряла лакти на перваза на прозореца, жената гледа през отворения прозорец към небето, цялото в млечнобели петна от звезди, а привлекателната му и същевременно плашеща твърдост предизвиква у нея необичайно вълнение - не от красота, не, но чрез последната степен на отчуждение.
Сузана Фортес
Толкова много от миналото е капсулирано в коефициентите и краищата. Повечето от нас изхвърлят повече информация за себе си, отколкото някога сме се погрижили да запазим. Нашите спомени за миналото не са просто изкривени от погрешното ни възприятие на запомнени събития, но са изкривени от забравените. Споменът е като две звезди в орбита, едната видима, едната тъмна, траекторията на това, което е очевидно, е завинаги засегната от гравитацията на това, което е скрито.
Сю Графтън
Моите съзвездия не са направени от звездите, а от пространствата между звездите. Тъмните места. Отворените места, където умът ви може да пътува завинаги и вечно.
Т. А. Барън
Казвате, че нашите души и звездите и крилата на пеперуда са някак свързани?
Т. А. Барън
За мен това е да бъда звезда, да бъда суперзвезда и не просто да спечеля световна титла, но да стана най-добрият британски боец, който тази страна някога е имала. Това съм аз и това възнамерявам да правя.
Тайсън Фюри
Не съм някаква филмова звезда, която разчита на студио. Имам собствени фенове и съм ги спечелил.
Такър Макс
Той ми даде звездите, единственото, което остана при мен, когато взе всичко останало.
Теодор Розак
Математиката е душата на науката, а приятелю, дървените мъниста са много по-лесни за броене от звездите.
Тери Бисон
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
18
Следваща