Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Представа" - страница 4
Разбий контролиращите представи. Разбий контролиращата машина.
Уилям Бъроуз
Мисля, че истинската представа за мене не е това, което бях, а онова, което отчаяно исках да бъда.
Крис Елиът
Моята представа за писател: някой, който се интересува от всичко.
Сюзан Зонтаг
Външният вид създава образа. По него ние си създаваме представа за личността.
Мая Плисецкая
Имам много слаба представа за това какво е да си жив.
Уилям Сароян
Докато не се включат да работят като част от правото на всеки един гражданин към автономия и лична самореализиация, жените ще продължават да бъдат уязвими от чуждите представи какво е необходимо и какво не е.
Глория Стейнем
Моята представа за блаженството е един голям печен картоф и някого, с когото да го споделя.
Опра Уинфри
Ограничението е умът. Ако умът може да си представи, че можете нещо, вие го можете – толкова дълго, докато му вярвате на 100 процента.
Арнолд Шварценегер
Писателите и политиците са естествени врагове. И двете групи опитват да оформят света според техните представи. Бият се за една територия.
Салман Рушди
Можете ли да си представите живот без страх? Ами ако вярата, а не страхът, беше вашата стандартна реакция на заплахи?
Макс Лукадо
...живота продължава даже и след гибелта на всички идеални представи за него...
Тенеси Уилямс
Ти няма да разбереш, колко си силна, докато не ти се представи шанс да го докажеш.
Бионсе Ноулс
Не искам хората да имат представа за това кой съм всъщност. Това е много лошо за актьора.
Джак Никълсън
Led Zeppelin беше група, която би могла при всяко ново изпълнение да представи едно и също нещо по различен начин.
Джими Пейдж
Мъжете преувеличават с представата за своите права, докато жените - за своето беззаконие.
Едгар Хау
Мисля, че съществува опасност при младите хора да бъдат зависими в смисъл, че не придобиват никаква идентичност или представа за себе си като мислители.
Едуард де Боно
Вярвам, че сме ориентиран към историята вид и че разбираме как се събират нещата в контекста на разказа. Срамно е, че науката отдавна не се преподава по този начин. Обикновено това е фактът, напълно лишен от човешки опит или каквато и да е представа за това как ученият е стигнал до това заключение.
Ан Друян
Склонни сме да мислим, че заетостта е заетост и не си задаваме въпроса: възнаграждаваща ли е тази работа? Изследванията установяват доста ясно, че типичните представи за щастие - че повече е по-добре - наистина не съответстват на начина, по който хората мислят и се чувстват.
Майкъл Спенс
Много сосчета, които ще намерите в супермаркет, съдържат много нежелана захар или консерванти, но с няколко съставки можете да направите по-здравословни сосове с всякакъв аромат, който можете да си представите.
Маркус Самуелсон
Този басейн е триумф на въображението. Така печелиш в живота, Джин. Трябва да си представите пътя си. Никога не казвайте, че нещо не може да се направи. Винаги има решение, дори и да е странно.
Маурийн Джонсън
Но когато четете книга, това, което виждате, са черни извивки върху целулоза или все по-често тъмни пиксели върху блед екран. За да трансформирате тези икони в герои и събития, трябва да си представите. И когато си представяш, ти създаваш.
Мохсин Хамид
Нямах представа, че някога ще се забъркам с нещо като заемане на пари на бедни хора, предвид обстоятелствата, при които работя в Бангладеш.
Мухамад Юнус
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
18
Следваща