Цитати на тема "Представа" - страница 16
Начинът, по който ракетите работят в момента, е, че всички те са консумативи. И така, летиш с тях веднъж и го изхвърляш. Можете да си представите, че ако някакъв вид транспорт беше разходен, той нямаше да се използва много. Но независимо дали е самолет, лодка, кола, велосипед или кон - всички те са за многократна употреба. Ако 747 струва около четвърт милиард долара и ви трябват два за двупосочен, никой не плаща половин милиард долара от Лондон до Ню Йорк и обратно.
Крисчън Девънпорт
Използвайте въображението, за да си представите само това, което е добро, какво е красиво, какво е полезно, кое е идеално и какво искате да реализирате. Мислено вижте как получавате това, което дълбоко желаете да получите. Това, което си представяте, ще мислите и каквото мислите, ще станете. Следователно, ако си представите само онези неща, които са в хармония с това, което искате да получите или постигнете, цялото ви мислене скоро ще се стреми да произведе това, което искате да достигнете или постигнете.
Крисчън Ларсън
Е, мисля, че тук има събрани пари, особено в Европа, чрез мрежата, чрез връзка с мрежа. Имам предвид, представете си, че в Брюксел има само един човек, един човек, който следи трафика, който се върти в интернет за джихадистки групи. В Страсбург има двама души. Така че имам предвид, че можете да си представите колко лесно е да съберете пари през мрежата.
Лорета Наполеони