Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Представа" - страница 13
Понякога се чудя дали причината, поради която съм загубил представа за времето, е, че ще знам кога да се върна не по дата, а когато се запълни празнота.
Даниел Мейсън
Създайте малко психологическо пространство между вас и вашия проект, като си представите, че го правите за някой друг или обмисляте какви съвети бихте дали на друг човек във вашето затруднено положение.
Даниъл Пинк
При магьосниците видимо, представата за тайна съвсем не е такова, като при простите хора.
Даян Уейн Джоунс
Любовта изглежда е нещо, към което трябва да се подхожда с повишено внимание, сякаш ще срещнете опакована кутия насред улицата и нямате представа какво съдържа тя.
Деб Калети
Понякога си мисля, че се страхуваме да признаем, че искаме определени неща. Особено неща, които противоречат на представата, която имаме за себе си.
Деби Макомбър
Когато божественото съзнание влезе, промяната настъпва и вие ще бъдете погълнати от това, което ще се почувства като най-голямата любов, която можете да си представите - любов, в която душата ви се приспособява към вашия дух и те се срещат заедно като едно цяло.
Деби Форд
Ако моите представи за вампирите грешат в романтизма, то твоето отношение към жените се нужда от драстично преосмисляне.
Дебора Харкнес
Имате ли представа колко време чаках да ме забележиш? Колко пъти бях влязла в бара и си пожелах най-накрая просто да ме видиш? Тогава го направи и аз бях толкова щастлива. И тогава забрави.
Девни Пери
Липсата на качествен сън не просто ви уморява и не можете да се представите в момента; той също ускорява стареенето.
Дейв Аспри
Всяка клетка изпраща електрически импулси към други клетки, до стотици пъти в секунда. Ако представите всеки от тези трилиони и трилиони импулси в мозъка си с един единствен фотон светлина, комбинираният изход би бил ослепителен.
Дейвид Игълман
Мъжете също може да не са знаели, че техните представи за красота и чувство на привличане са дълбоко свързани, насочени в правилната посока от програми, издълбани от милиони години естествен подбор.
Дейвид Игълман
Мисля, че това, което търсех, беше обединяваща история, която можеше да обедини всичко, която можеше да ми даде представа за цялата история.
Дейвид Крисчън
Компаниите купуват клиенти, когато не могат сами да спечелят нов бизнес. Те се сливат, когато техните ръководители нямат по-добра представа какво да правят.
Алекс Беренсън
Някои хора са естествено смели. Други, като мен, се учат да се преструват. Все още нямах представа дали фалшивата храброст и истинската смелост са едно и също нещо.
Дж. А. Конрат
Това е последната страхотна минута, преди той да влезе в живота ти, но ти още не знаеш това, не можеш да знаеш. По-късно обаче ще се опитате да си представите къде е бил точно в този момент, когато се е обърнал и е започнал да пътува към вас, вие към него и как светът около вас двамата не е забелязал. Животът ви не би бил същият, но всичко това чакаше, във въздуха, всяка съдба и шанс и неизбежност.
Дж. П. Монингър
Винила оцеля, успяхме да не го убием. Знаейки, че сте участвали в тази битка... Не можете да си представите щастието, което тя носи. Всеки път, когато виждам дете, което излиза от магазина с винилова плоча под мишниците, сърцето ми бие по-бързо. Музиката трябва да бъде само това. Силна емоция.
Джак Уайт
Мъжете чуват, когато говоря, но не слушат. Можете ли да си представите какво е?
Джаки д'Алесандро
Всички сме поставени на тази земя, за да открием собствения си път и никога няма да бъдем щастливи, ако живеем нечия представа за живота.
Джеймс Ван Прааг
Не позволявайте на страха да стане инвалидизиращ. Това искат терористите. Те искат да си ги представите в сянка; те искат да си ги представите като нещо по-голямо от тях.
Джеймс Коми
Винаги съм обичала научна фантастика, фентъзи, манга, комикси; така че предполагам, че до известна степен тези неща влияят на личната ми представа за това, което изглежда добре, което определено не е на всички останали.
Джейн Голдман
Риболовът като зрителски спорт в реално време е най-скучното нещо, което можете да си представите.
Джереми Уейд
Несъстоятелността се записва за 7-10 години. Това ви дава представа колко време е необходимо за възстановяване на доверието.
Джефри Гитомър
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
18
Следваща