Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Информация" - страница 17
По свой собствен начин, всички ние знаем отговорите на въпросите, които търсим ... това е доста просто. Ние имаме знанието, преди да дойдем тук в нашето земно съществуване. Даден ни е пътят напред и отговорите, от които се нуждаем; просто трябва да погледнем дълбоко в себе си и да знаем, че те са там. Подобно на четенето на скрити съобщения, които са криптирани, трябва само да разкрием значението на кода, за да отключим огромно количество знания и информация.
Лиса Уилямс
Ако желаем, можем да черпим от всякакво количество информация, като се докоснем до знанието на собствената си душа.
Лиса Уилямс
Интуицията възприема света, без да разчита на сетивата – това е нейната ключова разлика. Интуицията не е нищо друго освен процес на събиране на информация, който не разчита на вашите сетива, памет, опит, преживявания или други умствени процеси, въпреки че разчита на тях при тълкуването на тази информация.
Лора Дей
Така че, не е грешка да споделяте лична информация, грешка е да споделяте твърде много за себе си, тъй като това може да попречи на кариерата ви.
Лоуис Франкъл
За да попречи на дъщеря му да отиде в затвора за търговия с вътрешна информация, Махони беше принуден да се срещне с Кастилия и по някаква причина двамата мъже всъщност се харесаха. Може би това беше, защото нямаше толкова голяма разлика между гангстерите и политиците; те просто принадлежаха на различни банди.
Майк Лосън
Бях убеден, че честотата на търговията измерва основен пулс на финансовите пазари. Ясно отразяваше потока от информация. Оказва се, че е тясно свързана и с мерките за ликвидност.
Робърт Енгъл
Е, ако имате информация за дадена компания или смятате, че дадена компания е подценена, можете да излезете и да закупите акциите им и можете да получите някаква печалба от нея.
Робърт Енгъл
Какво създава добрия последовател? Единствената най-важна характеристика може би ще се окаже желанието да се каже истината. В един свят с нарастваща сложност лидерите са все по-зависими от подчинените си за добра информация, независимо дали лидерите искат да я чуят или не. Последователи, които казват истината, и лидери, които я слушат, са непобедима комбинация.
Уорън Бенис
Източниците ми са несигурни, но информацията им е страхотна.
Ашли Брилиант
Ние сме залети от информация. Нужно е да я прекараме през процесора. Човек трябва да превърне информацията в интелигентност или знание. Склонни сме да забравим, че никой компютър не може да зададе нов въпрос.
Грейс Хопър
Най-доброто доказателство за истинските чувства и убеждения на човек хората не са техните думи, а техните дела. ...Всеки отделен човек също си отговаря на въпроса какъв е, като се вглежда в делата си. Собственото му поведение му помага да опознае себе си; то е неподправен източник на информация за неговите убеждения, ценности, манталитет.
Робърт Чалдини
Част от информацията аз просто пазя за себе си.
Арнолд Шварценегер
Използвайте формулата Р е равно от 40 до 70, където Р е вероятността за успех, а числото след него указва процентът получена информация. Щом информацията достигне в границите от 40 до 70, можете да се осланяте на вътрешното си чувство.
Колин Пауъл
Повечето книги са така написани, че след прочитането на няколко пасажа и разглеждането на няколко картинки, вече знаеш цялата информация в тях. Всичко останало, което се съдържа в тези книги, е само за запълване на хартията.
Рене Декарт
Нужно е по-малко да слушате средствата за масова информация и повече да се отдавате на молитва.
Онуфрий Киевски
Добрият лидер е щедър на похвали и, също толкова важно, той прави похвалите искрено. Винаги е добра идея да изброите и представите постиженията на вашата организация. Направете го, като кажете на членовете на организацията ви какво точно са постигнали те. Подкрепете тази информация с факти: истинските цифри винаги са най-ефективни.
Алън Акселрод
Ние работим с различен тип информация. И винаги има някой, който не е доволен каквото и да правим. Но ние трябва да взимаме някакви решения, в противен случай ще се сблъскваме с никога несвършващи дебати.
Сергей Брин
Тази информация [за разработките срещу висши митничари правена по време на правителството на ОДС] беше събрана в края на нашето управление и решение по нея трябваше да вземе през 2001 година тогавашният министър на МВР Георги Петканов... Въпросните служители от отдела за «Стокова контрабанда» бяха пенсионирани с почести. Малко преди да напусна МВР, Георги Петканов дойде лично в моя кабинет... и поиска да се запознае с материалите по делото. Дали пък не се е притеснявал какво ще се случи с някои от замесените лица?
Атанас Атанасов
Законът на Карас за личната информация гласи: "Сензационната новина измества несензационната." Мръсната информация взема превес.
Честър Карас
Разузнаването никога не е достатъчно. Използвайте всички налични средства преди, по време и след сражение. Докладите трябва да съдържат факти, а не мнения – както отрицателни, така и положителни. ... Информацията е като яйцата – колкото по-прясна, толкова по-добре.
Джордж Патън
Катаклизми според многоуважаваната Емел Етем се очакват. На съвещанието с кметовете тя каза, че ще има по-големи порои. Откъде й е информацията, не знам. По някакви партийни пътища, вероятно.
Минчо Празников
Поради огромния натиск на медиите през последните две седмици, искам да потвърдя, че съм болен от СПИН. Смятах за коректно да пазя в тайна информацията досега заради близките ми. Но настъпи моментът приятелите ми и феновете да научат истината. Надявам се всички да се присъедините към лекарите ми в борбата с тази ужасна болест. Личният ми живот винаги е бил много специален за мен. Известен съм, че рядко давам интервюта. Така ще бъде и в бъдеще.
Фреди Меркюри
Предишна
1
...
15
16
17
(Текуща)
18
Следваща