Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Информация" - страница 16
Когато някой поиска услуга, включваща информация, ако не го познавате или не можете да потвърдите самоличността му, просто кажете не.
Кевин Митник
Ако имах нужда да разбера за експлойт на сигурността, предпочитах да получа информацията, като осъществя достъп до файловете на екипите по сигурността на компаниите, вместо да преглеждам редове код, за да я намеря сам. Просто е по-ефективно.
Кевин Митник
Помислете за това: ако управлявате компания за милиони долари и вашата база данни с информация за клиентите е открадната, бихте ли искали да кажете на клиентите си? Не. Повечето компании не го направиха, докато законите не ги изискваха. В интерес на организациите е - когато са атакувани и информацията е открадната - да не казват на никого.
Кевин Митник
Хората са склонни да използват умствени преки пътища. Те може да знаят, че не трябва да дават определена информация, но страхът да не бъдат добри, страхът да не се появят невежи, страхът от възприеман авторитет - всичко това са тригери, които могат да бъдат използвани от социалния инженер, за да убеди лице, което да отмени установените процедури за сигурност.
Кевин Митник
Проникването в сигурността на компанията често започва с това, че лошият човек получава някаква информация, която изглежда толкова невинна, толкова ежедневна и маловажна, че повечето хора в организацията не виждат причина, поради която артикулът трябва да бъде защитен и ограничен.
Кевин Митник
По времето, когато книгите бяха пуснати, аз бях в ареста, така че имах по-високи приоритети – да се занимавам с моето наказателно дело – отколкото да се занимавам със съдебни спорове. Има много информация, която е неточна.
Кевин Митник
Получих поверителна информация по същия начин, по който го направиха държавните служители, и направих всичко, без дори да докосвам компютър. ... Бях толкова успешен с тази линия на атака, че рядко ми се налагаше да вървя към техническа атака.
Кевин Митник
Преди повече от четвърт век започнах да говоря за значението на комуникацията и информацията в съвременното общество.
Кензо Танге
Милс отиде до лаптопа си, като възнамеряваше да намери необходимата информация в невидима библиотека, тоест в Интернет.
Кийт Р. А. Декандидо
Полезна информация за пазара може да бъде получена само чрез "набези" на този пазар, тестване и търсене, проби и грешки, продажби на реални продукти на реални хора, които плащат реални пари.
Клейтън Кристенсен
Политика е изкуството да се вземат важни решения при недостатъчно информация и липса на време.
Клемент Атли
Постоянно получавам повече информация по дадена тема след публикуването на книгата.
Клеър Томалин
- Изтезание? - попита тя със смях. - Първата ми информация, която ще ви разкрия? Не бих препоръчал да се опитвате да ме измъчвате. Не ми харесва и ставам нацупена под клещи. Това е грешка.
Кресли Коул
Преговорите не са акт на битка; това е процес на откриване. Целта е да се разкрие колкото се може повече информация.
Крис Вос
Винаги преразглеждайте решенията си в светлината на новите знания и информация. Не се страхувайте да се промените.
Крис Гилбо
Животът е крайно състояние. Всички щяха да умрат. Пациентите с рак просто имат повече информация, но всички ние по някакъв начин чакаме разрешение да живеем.
Крис Кар
Не насочвайте силата на ума си върху другите, а я насочете към себе си по такъв начин, че тя да ви направи по-силни, по-позитивни, по-способни и по-ефективни и докато се развивате по този начин, успехът трябва да дойде от само себе си . Има само един начин, по който можете законно да влияете на другите и това е чрез даване на инструкции, но в този случай няма желание да влияете. Вие желаете просто да предавате знания и информация и упражнявате най-желаното влияние, без да желаете да го правите.
Крисчън Ларсън
Чрез подробното определяне на аминокиселинните последователности на молекулите на хемоглобина и на други молекули ще бъде възможно да се получи много информация за хода на еволюционния процес и да се освети въпроса за произхода на видовете.
Лайнъс Полинг
Новата информация може едновременно да се появи при мнозина и никога няма да бъде нечия собственост.
Лий Карол
За да продължа в атеизма, трябва да вярвам, че нищо не произвежда всичко, не-животът произвежда живот, произволността произвежда фина настройка, хаосът произвежда информация, безсъзнанието произвежда съзнание, а неразумът произвежда разум. Просто нямах толкова много вяра.
Лий Стробъл
Проблемът с многозадачността. В проучване след проучване изследователите са показали, че изпълнението на множество задачи наведнъж прави мозъка по-малко ефективен. По принцип мозъкът не става опитен в извършването на множество задачи, той просто става по-бърз в прескачането напред и назад между тях и блокирането на друга информация.
Лин К. Ланкастър
...ако цялата информация на космоса тече през порите ни във всеки момент, тогава нашата представа за нашия човешки потенциал е само проблясък на това, което трябва да бъде.
Лин Мактагарт
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
18
Следваща