Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 8
Като за начало във всяко училище има глупаци и не винаги са деца.
Мариана Милейко
Виждате, какво има: въпреки че Мендел изведе законите за наследяване на доминантни и рецесивни черти чрез кръстосване на сортове грах и те наистина съществуват, те наистина се изучават в училище, все пак човек не е грахово зърно.
Мариана Милейко
Имах страхотно училище и родителите ми винаги бяха пред мен, или до мен, или зад мен, като се уверих, че имам каквото трябва.
Маркус Самуелсон
Научаваме се на подчинение от ранна възраст, в семейството, в училище и в обществото като цяло и това е толкова вкоренено в нас, че подчинението може да бъде по-силно от нашето желание за независимост.
Маркъс Уийкс
Това, за което завиждам най-много на теб и всички останали, които се връщат на училище, е сигурността на всичко това. Имате предписан набор от изисквания, които да ви водят през следващите няколко години. Съсредоточете енергията си върху изпълнението на тези задачи и ще успеете. Гарантирано. Къде е моята учебна програма, която да ме води през живота?
Меган Макафърти
Когато съм на училище в града, не се чувствам особено светски или мъдър. Едва когато се върна вкъщи, си спомням точно защо си тръгнах.
Меган Макафърти
В това, навярно и се състои прелестта на работа в училище: винаги се чувстваш млад и даже мисли, като дете.
Мейв Бинчи
Мисля, че училищата трябва да поемат отговорност за обучението на децата как да учат, а родителите трябва да имат задачата да учат децата как да работят!
Мел Ливайн
Ако не можете да отидете в средно училище, момчетата отиват, а момичетата не, вие сте затворени в цикъл на бедност, защото нямате шанс.
Мелинда Гейтс
Отидох в бизнес училище и направо преминах от това към деветгодишна кариера в Майкрософт. В крайна сметка стартирах голяма част от отдела за потребителски продукти за Майкрософт, след което си тръгнах с раждането на първата ни дъщеря, защото двамата с Бил искахме да имаме няколко деца.
Мелинда Гейтс
Помислете за момент за нашата образователна стълба. Укрепихме стъпките, които издигат учениците от началното училище до прогимназията и тези от прогимназията до гимназията. Но тази критична стъпка, която води учениците от гимназията до зряла възраст, е силно нарушена. И вече не може да издържи тежестта, която трябва да понесе.
Мелинда Гейтс
Може и те да са ходили в едно училище, но те са дишали различен въздух.
Мелиса де ла Круз
Наистина се справях добре с латински в училище и понеже го владеех, се заинтересувах повече и се справих по-добре.
Мери Биърд
Би било хубаво да похарчите милиарди за училища и пътища, но точно сега тези пари са отчаяно необходими за политически реклами.
Анди Боровиц
Нека се изтеглим от Афганистан и накараме армията да нахлуе в Америка - само така ще получим нови училища и пътища.
Анди Боровиц
Училището е като църква. Учителите правят каквото искат! Ти можеш само да мълчиш и слушаш.
Мишел Бюси
Това нещо винаги учудва Джини - хората, които току-що напуснаха институциите. Хора, които са напуснали училище, когато не са виждали смисъл. Леля Пег го беше направила. Джини знаеше, че никога няма да го направи. Това или я направи човек, който работи усилено и довърши нещата, или някой, който няма смелостта да се откъсне от глутницата. Може би и двете.
Маурийн Джонсън
Палестинците вече не обвиняват Ясер Арафат или Хамас за проблемите си. Сега те обвиняваха израелците, че са убили децата им. Но все още не можех да избягам от един основен въпрос: защо изобщо тези деца бяха там? Къде бяха родителите? Защо майките и бащите им не ги държаха вътре? Тези деца трябваше да седят на чиновете си в училище, а не да тичат по улиците и да хвърлят камъни по въоръжени войници.
Мосаб Хасан Юсуф
Бях най-младото момиче сред моите братя и сестри, обикновено момиче на село, което може би беше по-щастливо от другите братя и сестри, тъй като имам шанса да отида на училище.
Надия Мурад
Убеден съм, че актът на логическо мислене не може да бъде естествен за човешкия ум. Ако беше така, тогава математиката щеше да бъде най-лесният курс на всички в училище и на нашия вид нямаше да са необходими няколко хилядолетия, за да разберем научния метод.
Нийл Деграс Тайсън
Това, което той е направил за тези деца, правейки им възможно да посещават училище, кръстено на него, го прави по-специален от всичко друго... Андре е духът на играта. Той говори брилянтно, държи се като джентълмен и се бие като тийнейджър.
Ник Болетиери
Трудностите идват в живота ни, за да ни развият. Всяка буря е училище. Всяко изпитание е учител. Всяко преживяване е образование.
Ники Гамбъл
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
18
Следваща