Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 7
Трагедията е, че обществото (вашето училище, вашият шеф, вашето правителство, вашето семейство) продължава да избутва гениалната част. Проблемът е, че нашата култура се е ангажирала с фаустовска сделка, в която търгуваме нашия гений и артистичност за привидна стабилност.
Сет Годин
За какво е училището? Ако не питате това, губите време и пари.
Сет Годин
Често като ида на театър или кино, си мисля, О Боже мой, всички са бели. Но моята дъщеря ходи на училище, наречено Черен Балет и имат всеки цвят: черен, бял, смесен. Това за мен е бъдещето.
Танди Нютън
Животът щеше да е много по-хубав, ако се раждахме на 8 и завършвахме училище на 18.
Танди Нютън
Обществените училища са свободни от сектантски влияния и най-вече без всякакво враждебно отношение към привържениците на което и да било вероизповедание.
Франклин Делано Рузвелт
Истинската работа на хората трябва да бъде да се връщат в училище и да мислят за всичко, за което са мислели, преди някой да дойде и да им каже, че трябва да си изкарват прехраната.
Бъкминстър Фулър
Ние като икономическо общество ще трябва да платим на цялото си население да ходи на училище и да го платим, за да остане в училище.
Бъкминстър Фулър
Всичко, което сте научили в училище като "очевидно", става все по-малко очевидно, когато започнете да изучавате Вселената.
Бъкминстър Фулър
Аз съм за "инструменти", а не за "училища" на терапията. За мен терапевтичните школи се съревновават подобно на религиите или дори култовете, като всички твърдят, че знаят причината и имат най-добрия метод за лечение на хората.
Дейвид Бърнс
Можете да получите добро възпитание не само в семейството си или в училище, но и... от самите вас.
Дмитрий Лихачов
Животът е ужасно скъпо нещо. Защо не ми го казаха в училище?
Дъглас Копланд
Колкото повече се опитваме да подобрим нашите училища, толкова по-тежка става учителската задача; и колкото по-добри са нашите методи на преподаване, толкова по-трудно се прилагат.
Жан Пиаже
Не позволявайте на никой да ви казва, че стандартизираните тестове не са точни мерки. Истината е, че те предлагат изключително точен метод за измерване на размера на къщите в близост до училището, където се провежда тестът.
Алфи Кон
В училището на живота неуспяващите не ги оставят да повтарят.
Емил Кротки
Степените на образование са: начално училище, средно училище, висше училище, училище на живота.
Сергей Скотников
Ще отида и ще говоря в ротари клубове. Ще отида и ще говоря в училищата. Толкова съм в общността, но по начин, който обичам. Това беше толкова положително нещо.
Ан Патчет
Той никога не е мислил много за училище и това. Той каза, че можеш да научиш най-много това, което си струва да знаеш, като държиш очите и ушите си обелени. Най-добрият начин за учене, той винаги е казвал, е да правиш.
Майкъл Морпурго
Наистина е важно фокусирането върху неща като правопис, пунктуация, граматика и почерк да не възпрепятства творческия поток. Когато бях в училище, имаше огромен фокус върху копирането и тестването и това ме отблъсна от думи и истории с години.
Майкъл Морпурго
Ако управлението беше просто, защо по-голямата част от фирмите се провалят? Ако лекарите имаха същия успех като ръководителите, медицинските училища щяха да бъдат закрити отдавна.
Майкъл Хамър
Ето защо е измислено училището - за да дадете на родителите си малко спокойствие и тишина през деня.
Майкъл Шейбон
Кибертормозът не е реален. Но тормозът и тормозът със сигурност са реални. Повярвайте ми, приятели, ходих на училище в Англия. Те свеждат тормоза до изящно изкуство. Знам, защото бях един от главните архитекти. Бях ужасен към моите съученици.
Майло Янопулос
Ако нашите политици не харчеха толкова пари за атомно оръжие, в страната би имало повече училища.
Малала Юсафзаи
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
18
Следваща