Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 5
Мексико се нуждае от училища, развитие на селските райони и независима съдебна система, а не високотехнологично оръжие.
Стивън Кинзър
Ако изчакате децата ви да станат абитуриенти, за да им обясните, че няма много пари за училище, те няма да имат твърде много възможности.
Сузи Орман
В даден момент от живота си всеки си мисли, че трябва да отиде в юридическо училище. Всъщност може да мислите, че искате да отидете в юридическо училище сега.
Такър Макс
Половината американци поглеждат другата половина и казват, че са твърде мързеливи или не желаят да стават и да ходят на училище. А другата половина гледа и вижда куп дебели котки и говори за неравенство в доходите.
Тод Бъкхолдс
Странното в училището по драматургия е, че учиш три години за едно нещо и след това по-често, това е нещо, за което не си учил, което в крайна сметка правиш.
Том Елис
Пиша за израстването на децата, пиша много за училищата и родителите и всичките ми преживявания с тези неща са били преживявания в предградията.
Том Перота
В училище ни обучаваха на всички, освен това, как да живеем.
Антъни де Мело
Бебетата имат милиони мозъчни клетки. Те са като крушки, които чакат да бъдат включени. Не чакайте да отидат на училище и да се надявате на най-доброто.
Тони Бъзан
Първоначално се обучавах за физически химик, а след това, след като се заинтересувах от биологията, отидох в медицинското училище и се научих как да бъда лекар. И така, аз съм учен лекар.
Франсис Колинс
Подобно на повечето мои приятели в училище, аз бях член на множество циркулиращи библиотеки; и всички ние, за начало, заимствахме и четяхме едни и същи неща.
Аравинд Адига
Благодарна съм на баща ми, че ме изпрати на училище и че се преместихме от Сомалия в Кения, където научих английски.
Аян Хирси Али
Сексуалното образование може да е добра идея в училищата, но не вярвам, че на децата трябва да се дават домашни.
Бил Козби
Едно от най-ранните ми начинания беше, когато бях на девет години. Разбрах, че в училище има недостиг на моливи, затова започнах Rent-a-Pencil. Но допуснах фундаментална грешка. Всички ми откраднаха моливите.
Брус Дикинсън
Иска ми се медицинските училища да ни помогнат да анализираме нашите здравословни и нездравословни причини да станем лекари.
Бърни С. Сийгъл
Този, който не се е научил на изкуството на доказателство в училище, е неспособен да различи правилното разсъждение от неправилното. Такива хора лесно могат да бъдат манипулирани от безотговорни политици. Резултатът може да бъде масова хипноза и социални сътресения. Лев Толстой е писал, че силата на правителството е основана на невежеството на народа, и че правителството знае за това и затова винаги се бори против просвещението на народа.
Владимир Арнолд
Мразя домашните. Сега ги мразя повече, отколкото когато бях този, който влачеше учебници и подвързващи устройства от училище. Часът, в който децата ми са седнали на кухненската маса, книгите им се разстилаха пред тях, а трохите от закуската им след училище осеяха масата, без съмнение е най-лошият час в моя ден.
Айлет Уолдман
Сърцето ми беше малко разбито, но все пак трябваше да ходя на училище. Закопчах ризата си върху нея и зимното си палто също. Надявах се, че не показва твърде много.
Габриел Зевин
Всички говорят за религиозна свобода, но никой не вярва. Така че нека бъдем откровени: трябва да използваме доктрината за религиозната свобода, за да придобием независимост за християнските училища, докато не обучим поколение хора, които знаят, че няма религиозен неутралитет, неутрален закон, неутрално образование и неутрално гражданско правителство. Тогава те ще се заемат с изграждането на библейски социален, политически и религиозен ред, който накрая отрича религиозната свобода на враговете на Бог.
Гари Норт
Всяко дете ходи на училище, изпълнено с въпроси за значението. Знаеш ли, "Какво е моето място във Вселената? Какво означава да си човек? Какво представляват хората?" Съществуващите курсове не могат да ви помогнат да отговорите на тези въпроси. Те дори не могат да ви помогнат да ги попитате.
Дейвид Крисчън
Забелязах, че след като напуснеш Лондон, ставаш малко по-известен. Хората в Лондон са твърде готини за училище. Не е толкова необичайно да видите някой от Лондон на улицата. Но извън Лондон хората са малко по-развълнувани да ви видят и да излязат да ви подкрепят.
Дейвид Уолямс
Ние бяхме като бяло семейство от 20-те години или нещо подобно. Родителите ми имаха този странен, различен начин да гледат на нещата от хората, които ни заобикаляха. Ходих в изцяло мексиканско училище и изцяло черна гимназия и не много хора на тези места харесваха същите неща като мен.
Джак Уайт
Научавайки се да се поддава на любящия авторитет на родителите си, детето се научава да се подчинява на други форми на власт, които ще се сблъскат с него по-късно в живота му - неговите учители, директор на училище, полиция, съседи и работодатели.
Джеймз Добсън
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
18
Следваща