Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 2
При Асад на кюрдите беше забранено да учат собствения си език в училище или дори да го говорят в армията. Резултатът е поколение сирийски кюрди, много от които вече са в късна средна възраст, които не могат да пишат собствения си език.
Люк Хардинг
Имах доста учители, които не ме обичаха. Не се справях добре в училище.
Франсис Форд Копола
Хората реагират на страха, но не и на любовта, тях не ги учат така в неделното училище, но е истина.
Ричард Никсън
Най-важното, което научаваме в училище, е, че най-важните неща не се научават там.
Харуки Мураками
Медицинското училище е било време за въображаеми заболявания и Мартин се е заразил с почти всички от тях.
Робин Кук
Вашето училище, може би е завършило с разделянето на лидери и неудачници, но живота НЕ. В някои училища не поставят лоши оценки и ви дават толкова опити, колкото са ви нужни за правилен отговор. Това няма НИЩО общо с реалният живот.
Бил Гейтс
Вие няма да получавате 60 000$ на година след училище. Вие няма да станете вице-президент на компания със спътников телефон в колата, преди да печелите пари за тях.
Бил Гейтс
Не измисляйте нищо, не отричайте нищо, говорете, изправяйте се, стойте далеч от училище.
Дейвид Мамет
Поради някаква причина направих нещо и осъзнах, че мога да получа реакция. Това беше, когато се отървах от черупката си в училище, защото наистина нямах никакви приятели или каквото и да било като това и просто продължавах нататък; накрая направих това смахнато нещо и изведнъж имах тонове приятели.
Джим Кери
Друг път в мен се създава впечатление, че е по-хубаво да подкрепяме децата, отколкото да ги заключваме в съвременните училища.
Мария Кюри
Подрастващ - същество, превъзходно осведомено за всичко това, което не са го учили в училище.
Марсилин Кокс
Роден съм в Лондон, ходих на училище в Шотландия – бях като мъртъв, когато се връщах вкъщи през нощта.
Мистър Питкин
В собствения си живот реших да оставя месото от чинията си в медицинското училище, но малко бавно осъзнах, че млечните продукти и яйцата също не са здравословни храни.
Нийл Барнард
Нямам проблем с това, което правиш в църквата, но ще ти се изправя в лицето, ако искаш да почукаш в моята научен кабинет и да ми кажеш, че трябва да преподават това, което преподаваш във вашето неделно училище. Защото тогава ще се бием!
Нийл Деграс Тайсън
Нека да въведем отново телесно наказание в училищата - и да го използваме върху учителите.
Патрик О'Рурк
Забелязали ли сте, че най-умните хора в училище често не са тези, които успяват в живота?
Пол Арден
В училище са ме учили никога да не започвам изречение, без да знам края му.
Пол Дирак
Няма разлика между славата и позор сега. Има ново училище от професионални известни хора, които не правят нищо. Те не създават нищо.
Рики Джървейс
Ако ще има SAT, вероятно е практично да се инвестира в книга или може би в курс, но съжалявам, че отидох на някои часове, които децата ми взеха, и в училище беше ясно какво правят беше просто SAT обучение.
Робърт Дж. Стърнбърг
Още в училище по цели дни рисувах по полетата на учебниците и речниците, не обръщайки никакво внимание на учителите. А после се развличах с приятели. Ако бързо прелистите нарисуваното на дебелите речници, то ще получите истински анимационен филм!
Робърт Родригес
Ще бъде страхотен ден, когато нашите училища разполагат с всички пари, от които се нуждаят, а нашите военновъздушни сили трябва да имат разпродажба, за да купят бомбардировач.
Робърт Фулам
Най-доброто училище за дисциплина е семейството.
Самюъл Смайлс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
18
Следваща