Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 16
Някак си щях да стана шегаджия в класа, какъвто никога не съм бил в училище. Можеш да бъдеш различен на място, където никой не те познава, нали? Повече себе си, някак си или човекът, който бихте искали да бъдете.
Кейт Ебърлин
- Това е най-добрият ден в живота ми! - Мерлин се радва на рамото ми. - Сега разбирам защо вещиците трябва да ходят на училище. Кошмарни унижения има на всяка крачка! Това е толкова забавно!
Кейти Бърчъл
Такъв е закона на природата: когато не е необходими ти можеш да станеш в четири часът сутринта, но когато е нужно да се приготвиш за училище, ще те събудят, а ти няма да можеш да станеш.
Клара Ярункова
Това е моят първи ден в училище, а значи последният шанс да избяга.
Клаудия Грей
За да имаш мотивирано общество, трябва да имаш мотивирани хора и започваш да мотивираш хората от училище. По-късно ще бъде по-трудно, но не и невъзможно.
Клаус Йоханис
От този ден отивам поред до всяка врата и пея трите песни, които си спомням от училище. След няколко дни съм поразен колко щастливи изглеждат, когато ме чуят или разпознаят.
Корине Хофман
Когато стигнахме до входа на сградата с бяла мазилка, разбрах, че училището е това, от което имам най-голяма нужда. Притесненията и приятелите бяха норма за мен. Тук забравих за цялата лудост, за всички кошмари. Това беше моят свят, моето малко кралство...
Кресли Коул
Ако беше обичайно да изпращат малки момиченца в училище и да ги преподавате на същите предмети, както се учат момчетата, те биха научили също толкова пълноценно и биха разбрали тънкостите на всички изкуства и науки.
Кристин дьо Пизан
Имах възможността да отида в юридическо училище и баща ми, който беше счетоводител, не можеше да повярва, че искам да се отдалеча от това и да започна да готвя.
Къртис Стоун
Трябва да се борите срещу всички неща, които ще ви пречат да пишете, защото животът не върви с писането. Винаги ще имаш нещо по-важно за вършене: ще трябва да водиш децата си на училище, ще трябва да сготвиш нещо, трябва да се срещаш с приятели. Но трябва да се бориш, ако искаш да пишеш.
Лейла Слимани
Това е все едно да ходиш в училище за момичета през целия си живот: трудно е да се повярва, че и момчетата са хора.
Лейла Хаулънд
"Пожелавам по-добър живот. Пожелавам храна за децата си. Иска ми се сексуалното насилие и експлоатацията в училищата да спрат." Това е мечтата на африканското момиче.
Лейма Гбоуи
Разбрах, че имам способността да измисля живот за себе си, че той по никакъв начин не е ограничен от това, което вече се е случило в миналото ми. И това ме вдъхнови да ходя на училище.
Лиз Мъри
Започнах да се отнасям към кариерата си като към гаранция, ако нещата станат трудни и нещата не вървят, няма да мисля, че имам план Б, който е висше училище, или план В, който е офис работа. Просто ще имам план А, план А 2.0, план А 3.0 и това е, което ще направя. Защото развлеченията и YouTube винаги ще бъдат моят план А.
Лили Сингх
Когато днес говорим за домашно обучение, ние сме изумени от това колко хора са съгласни, че не са научили много в училище, че училището учи децата да издържат теста и да продължат напред, вместо да изследват, разследват и питат...
Линда Добсън
Ако щастието му беше моята цел, Майк, щях да отида в училище за клоуни, нали знаеш?
Линда Феърстийн
След като децата са в училище, удивително е какво можете да направите.
Лора Шлезинджър
Искам да му кажа, че това е просто глупава кола, но парченца от мен са разпръснати из целия град; гробището, училището, стаята на Каси, мотела и стоенето от мивката в кухнята на майка ми. Отнема твърде много енергия, за да събера всички парченца, така че просто седя там и го гледам как се взривява.
Лори Халсе Андерсен
Не бях осъзнал колко интензивни ще бъдат първите няколко години от училище. Когато ви разпределят 40 книги на седмица... няма много място за романи.
Лорън Уилиг
Подобно на учениците, които ходят на училище, самолетите на техните бомбардировъчни мисии летят над Пекин всяка сутрин. И всеки път, когато чуя техните двигатели да атакуват въздуха, усещам известно леко напрежение, сякаш съм свидетел на нашествието на Смъртта, макар че това повишава съзнанието ми за съществуването на Живота.
Лу Сюн
Пабло мразеше училището. Защо, помисли си той, да учи букви и цифри, след като ги няма на моите картини?
Люк Джерод Камър
Йерархичното уважение към старшинството в Германия може да има нещо общо с факта, че всичко тук се случва сравнително късно. Германците започват училище на шест, завършват в края на 20-те си и получават първата си подходяща работа на 30-те. Юношеството може да продължи дълго. Рядко се случва някой да постигне отговорност преди 50-те си години.
Люк Хардинг
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
18
Следваща