Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Училище" - страница 10
Основното, което научавате в училище или трябва да се научите, е как да мислите като икономист. Останалото е просто математика.
Ричард Талер
Един от най-трудните проблеми на обществото е, че децата от бедни семейства започват училище, изоставайки лошо от по-заможните си съученици по готовност.
Ричард Талер
Разбира се, някои от нас имаха география в училище и бяха учили карти, но училищната карта е нещо ужасно некомуникативно.
Робъртсън Дейвис
Пиши или нищо. Това е същият принцип като поддържането на ред в училище. Ако накарате учениците да се държат, те ще научат нещо, само за да не скучаят. Намирам, че работи. Две много прости правила, а. не е нужно да пишете. б. не можете да правите нищо друго. Останалото идва от само себе си.
Рой Баумайстър, Джон Тиърни
Очаквайте бързо разрастващото се движение на домашните училища да играе значителна роля в революционните реформи, необходими за възстановяване на свободното общество с конституционна защита.
Рон Пол
Начинът, по който дисциплинираме децата в нашите училища, обръща ли внимание на действителните фактори, които поставят началото на социалните, емоционални и поведенчески предизвикателства на децата?
Рос Грийн
В училищата, както и в домовете, има тенденция да се работи по проблема с горещите бутони, който предизвика предизвикателен епизод в определен ден. Но тъй като нерешените проблеми набъбват и отслабват, нерешеният проблем с горещия бутон, който беше фокусна точка в един ден, често се заменя с друг нерешен проблем с горещия бутон на следващия.
Рос Грийн
Сетивният свят е училището, без което човешкото същество никога не би стигнало до духа.
Рудолф Щайнер
Разликата между архитектурата и инженерството идва само създавани на училища. Това е бюрократично разграничение. Резултатът от двете дисциплини е изграждането на обекти в пейзаж.
Сантяго Калатрава
Аз съм на 39 години и все още всяка сутрин се събуждам наистина развълнувана, че не трябва да ходя на училище.
Сара Силвърман
От училище знаем, че целта на всяко живо същество е световна агресия. Всички се опитват да избутат съседите и да заемат мястото им.
Сергей Жемайтис
Има две училища. Училището, в което отиваш и отваряш книга, а след това е училището на живота. Когато учите практически, често не разбирате защо правите това, което правите и каква е думата за това действие.
Сизар Милан
Не позволявай на своят живот извън училище да се отразява на твоето бъдеще.
Симон Елкелес
Никой не харесва момчета! Дори момичета, които харесват момчета, не могат да понасят момчета! Те миришат, говорят твърде много, объркват всичко и винаги са с ръце в гащите си, но това не означава, че можем да ходим на училище без тях! Това е като стимфали без кости! Това е като вещици без брадавици! Без момчета ЖИВОТЪТ НЯМА СМИСЪЛ!
Соман Чейнани
В католическото училище ме считаха за клоун. Кой би ми казал тогава, че аз бих си изкарвала с това прехраната в живота.
София Вергара
Пакистан няма намерение да предприеме мерки срещу терористичните групи или да намали военния си бюджет, за да изгради пътища, училища и болници.
Стивън Кинзър
Шахът не толерира несъгласие и репресира опозиционни вестници, политически партии, профсъюзи и граждански групи. В резултат на това единственото място, където иранските дисиденти можеха да намерят дом, беше в джамии и религиозни училища.
Стивън Кинзър
Училището е вид война, война между ученици и учители.
Стивън Спендър
Аз съм циганин: без образование, без училище, нищо. Не ме интересува какво мислят хората за мен. Не ми пука да бъда герой, модел за подражание, шампион.
Тайсън Фюри
Аз съм малко назад. Наистина не ходех на училище.
Тайсън Фюри
Издателските компании са като насилници в училище, които дори не могат да се бият добре.
Такър Макс
Бях глупав, когато бях на 17 или 18. Моят мисловен процес беше, че смятах, че всъщност съм хипергений, и затова исках да отида в най-трудното академично училище, което мога, за да видя дали наистина съм толкова умен, колкото си мислех че бях.
Такър Макс
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
18
Следваща