Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Събитие" - страница 16
Овладейте реакциите си на външни събития - не се опитвайте да ги контролирате.
Каролайн Мис
Според енергийната медицина всички ние сме живи исторически книги. Нашите тела съдържат нашите истории – всяка глава, ред и стих от всяко събитие и връзка в живота ни. Докато животът ни се развива, нашето биологично здраве се превръща в живо, дишащо биографично изявление, което предава нашите силни, слаби страни, надежди и страхове.
Каролайн Мис
Простете и извикате обратно енергията, изразходвана за минали събития.
Каролайн Мис
Майката не разбираше, че децата не се страхуват от истории, че животът им е пълен с много по-ужасни събития от онези, които се случват в приказките.
Кейт Мортън
По някаква причина съм забравила, че сред мрачните събития със сигурност ще има и светли.
Кейт Мортън
Ичиго-ичие е способността да се оцени ефимерната, непостоянна природа на всяка среща с хора, неща или събития в живота.
Кен Моги
Както показва моят собствен световен опит, съвпаденията са сигурен знак за бъдещи зли събития.
Кийт Р. А. Декандидо
Всички бяха свикнали с факта, че тя присъства на всички концерти и на всички музикални събития. Когато тя отсъстваше, беше ясно, че е заминала за Англия на лов, тъй като освен Брамс, тя имаше и други две страсти: лов и кучета.
Клаус Ман
В Швейцария имаме вековна традиция да живеем заедно в една конфедерация и едно общество. Това ни предпазва от излишъци. Ние сме цивилизована и просветена общност и, практикувайки мултикултурна толерантност, успяваме да спрем екстремните събития да отидат твърде далеч.
Клаус Шваб
Ако умишлено търсите съвпадения, тогава дори при напълно несвързани събития, поне нещо - ще го намерите.
Коджи Сузуки
В нашият живот събитията рядко се развиват по права линия.
Колин Уилсън
Историята ни казва, че революцията не е изолирано събитие, защото не става въпрос за свалянето на правителствата, а за разпространението на нови идеи.
Колин Фалконър
Трябва да имате силно усещане за своите ценности и силно усещане за това кой сте, защото има много събития и много хора, които ще ви дръпнат в тази или онази посока.
Кондолиза Райс
От великите събития се раждат велики истини. Най-великата истина е, че няма свобода без страх и вериги...
Костас Варналис
Черният лебед символизира безполезността на прогнозите, основани на предишен опит. Черните лебеди са събития или знания, които са извън нашите редовни очаквания и следователно не могат да бъдат предсказани.
Крис Вос
Животът е изключително кратък и не можеш да танцуваш за актуалните събития.
Крис Клийв
Вселената не прави събития.
Крис Прентис
Всяко събитие е най-правилното, от това което може да се случи.
Крис Прентис
Лятното часово време беше въведено през март. Преместихме стрелките час по-рано. Това беше най-забележителното събитие в живота ми през последните месеци.
Кристоф Хайн
Дори съобщаването на новини трябва да се разбира не като пропаганда за някаква конкретна идеология, либерална или консервативна, а като пропаганда за стоки - за замяна на нещата със стоки, използване на стойности чрез обменни стойности и събития с образи.
Кристофър Лаш
Тя отвори уста, но не проговори веднага и аз почувствах едновременно импулса да изкарам думите от нея и импулса да ги потисна. Винаги съм мислил, че искам да знам тайна или исках да се развие събитие – исках животът ми да започне – но в онези редки моменти, когато изглеждаше, че нещо наистина може да се промени, ме обзема паника.
Къртис Ситенфелд
Големите събития в живота, сериозните, винаги са били почти невъзможни за разпознаване, защото никога не се чувстват големи или сериозни. В момента трябва да пикаете, ръката ви сърби или това, което хората казват, ви се струва мелодраматично или сантиментално и е трудно да не се усмихнете. Имате представа как трябва да бъде този тип ситуация - от една страна, всепоглъщаща - и това не е това. Но после погледнеш назад и беше това; това наистина се случи.
Къртис Ситенфелд
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
18
Следваща