Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 9
Усмивката, която се появи на лицето на мистър Грейс, би могла да предаде състоянието му, ако той беше актьор в ролята на Мефистотел.
Ана Катрин Грийн
Опитвам се да правя различни неща. Основната ми цел е да избера роли, в които няма да се повтарям или където няма да играя една и съща роля отново и отново. Опитвам се да направя злодей, най-добрият приятел на главната роля, а след това и главна. Опитвам се да го разнообразя, защото ако не го направя, ще ми омръзне.
Ана Лайевска
Част от ролята на мисловния лидер не е непременно да има всички отговори - аз със сигурност нямам - но е да може да задава правилните въпроси и привилегията да може да води разговора.
Майкъл Хаят
Ролята на несъзнателните предположения е по-очевидна за външен човек, отколкото за самия предполагащ субект.
Мари-Луиз фон Франц
Днес два пъти премислям, преди да се съглася на роля. По-рано ми се харесваше да бъда лошо момче, което решава всеки въпрос с демонстрация на мускули. Обаче времето минава, и моите приоритети се променят.
Марио Касас
Вярвам, че най-неотложната нужда на родителите днес е да възпитат у децата си морална визия: какво означава да си добър човек, отличен съсед, състрадателно сърце? Какво означава да кажем, че Бог излиза, че ни обича и се грижи за нас? Какво означава да се обичаме и да си прощаваме? Родителите и лицата, които се грижат за децата, трябва да играят основна роля за връщането на нашето общество към здравословното усещане за святото. Трябва да се ангажираме да храним душите на нашите деца по същия начин, по който се ангажираме да храним телата им.
Мариам Уилямсън
Богатството играе само ролята на огледало, за да покаже човешката природа в най-лошия й вид.
Мария Корели
Разделянето на факти и измислици в историята на инките е невъзможно, защото практически всички налични източници са испански разкази на истории, които вече са били проверени от императорите на инките, за да подчертаят собствените им героични роли. Представете си история на съвременен Ирак, написана от Дик Чейни и базирана на упълномощени биографии на Садам Хюсеин, публикувани на арабски, и ще добиете известна представа с какво са изправени историците.
Марк Адамс
Ролята на основател-изпълнителен директор е изключително самотна. Не винаги можете да бъдете изцяло учтиви с вашия съвет, инвеститори или служители.
Марк Рандолф
Задачата на медиатора е да помогне на страните да отворят трудни въпроси и да ги тласка напред в мирния процес. Ролята на медиатора съчетава ролята на корабен пилот, лекар консултант, акушерка и учител.
Марти Ахтисаари
Той изучаваше ролята си на всеки етап от живота си и приемаше подходящия въздух. Но той никога не си е правил труда да учи как да бъде баща на това семейство; Предполагам, че той смята, че всички ние трябва да действаме като членове на семейството на неговото въображение.
Мейвис Дориъл Хей
Последователните непознати ни помагат да се простираме отвъд относително твърдите кутии, в които хората, които ни познават най-дълго - нашето семейство и близки приятели - често ни поставят. Чрез взаимодействието с хора, които също не ни познават, ние сме по-свободни да експериментираме със себе си и е по-малко вероятно нашите нови поведения и роли да бъдат отразени обратно към нас от хора, които възразяват: "Но това не е като вас!"
Мелинда Блау
Отделете време, за да научите за живота на жените по света - и се опитайте да играете малка роля в тяхната борба за създаване на бъдещето, което заслужават.
Мелинда Гейтс
Каква е ролята на един академик - независимо на какво преподават - в политическия дебат? Трябва да е, че те правят проблемите по-сложни. Ролята на академика е да направи всичко по-малко просто.
Мери Биърд
Няма роли, които да са трудни за останалите, всичко зависи от уменията на режисьора да управлява актьорите.
Микеле Плачидо
Личното ни усещане за реалност се създава чрез нашето възприятие; чрез начините, по които гледаме на нашите преживявания, а не на самите събития. Въпреки това е лесно да забравите това или дори да не го разпознаете. Той казва, че сме склонни да заблуждаваме нашата гледна точка за света за абсолютната, обективна истина, вместо да признаваме ролята на възприятието и неговото влияние в създаването на нашата перспектива, заедно с всички идеи, действия и вярвания, които произтичат от нея.
Найджъл Бенсън
Много малко хора могат да постигнат успех в кариерата си, без да се налага да управляват, контролират и ръководят други хора... на практика всеки е част от екип и в един момент от работния си живот трябва да поеме ръководна роля - макар и само да председателства екип среща или проект в отсъствието на шефа им.
Найджъл Къмбърланд
Ролята на ръководител на екип или мениджър е да минимизира всички потенциални отрицателни резултати, като същевременно максимизира положителния потенциал на екипа.
Найджъл Къмбърланд
Страшно съм впечатлен от разнообразието от гей роли.
Нийл Патрик Харис
Не обичам да пренебрегвам миналите си роли. Това е единственото табу, което не обичам да прекрачвам.
Нийл Патрик Харис
Аз нямам натрапчиви идеи за целите в живота, затова точно знам, какво никога няма да направя. Никога не избирам роля само заради това, че тя ще ми донесе много пари.
Одре Тоту
Тук, в Нигерия, да си първороден е огромна, огромна роля. Това е огромна отговорност. Това е голяма работа. С вас се отнасят - от самото начало, с вас се отнасят по различен начин. Знаеш ли, тук има някаква поговорка. Не съм сигурен на какъв език е, но където казват, най-голямото дете е това, което е отворило утробата.
Оинкан Брейтуей
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
18
Следваща