Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 7
Баща ми определено не е човекът, който би поставил децата си на ключови роли в неговата организация, ако не смяташе, че можем да надминем очакванията, които той имаше за нас.
Иванка Тръмп
Интересува ме не сексът сам по себе си, а особената му роля в американското съзнание и в собствения ми живот.
Йежи Кошински
Има толкова много омраза, която насочваме външно, че забравяме, че имаме собствени психопати. Но това е ролята на сатирика – трябва да разгледаш собствената си страна и да кажеш, виж!
Карл Хайасън
Аз съм тук, за да бъда актриса, който иска да бъде запомнена с ролите и филмите си, а не с външния си вид.
Алия Бхат
И социалното инженерство, и техническите атаки изиграха голяма роля в това, което успях да направя. Беше хибрид. Използвах социално инженерство, когато беше подходящо, и използвах технически уязвимости, когато беше подходящо.
Кевин Митник
Тори се присъедини към нас за вечеря - поне в тяло. Тя прекара храната, тренирайки се за роля в следващия филм за зомбита, безизразно, методично движейки вилица в уста, понякога дори с храна.
Кели Армстронг
Моята музика беше моят живот и тя изигра голяма роля в неспособността ми да поддържам връзки.
Кени Роджърс
Актьорите винаги искат да играят ролята на злодей поне веднъж в живота си.
Лий Бюнг-Хун
Концепцията за нашата установена Църква понякога се разбира погрешно и, вярвам, обикновено се подценява. Неговата роля не е да защитава англиканството, изключвайки други религии. Вместо това Църквата има задължението да защитава свободното практикуване на всички вероизповедания в тази страна.
Елизабет II
Някои роли са по-голямо предизвикателство от други, но досега не съм се сблъсквал с такава, с която да не мога да се справя.
Уесли Снайпс
Тоталитаризмът никога не е удовлетворен да управлява с външни средства, а именно чрез държавата и машините на насилие; благодарение на характерната си идеология и роля, свързана с този апарат на принуда, тоталитаризмът е открил средство да доминира и тероризира човешките същества отвътре в нас.
Хана Аренд
Няма малки роли; има само малки актьори.
Мелани Грифит
Моят мъж разбира, че всеки актьор или актриса сключва сделка с дявола всеки път, когато играе някоя роля.
Мерил Стрийп
На лицата на актьорите могат да се прочетат всички не изиграни от тях роли.
Мечислав Шарган
Аз съм илюстратор. Трябва да приема ролята си.
Морис Сендак
Рисковете, колкото и незначителни да са, не се явяват основа на действията. Те встъпват в роля на ограниченията.
Питър Дракър
Тъй като обществото ни става все по-сложно и хората ни стават по-самодоволни, ролята на шута е по-важна от всякога. Моля те, спри да седиш. Трябва да вдигнеш шум.
Сет Годин
Юдаизмът не е догматична религия, а религия, която обича дебатите, в които науката е изиграла голяма роля. Учените никога не са съгласни за нищо.
Тиодор Зелдин
Ролята на Бог не е да направи живота ни по-лесен, да накара трудните неща да изчезнат или да ги направи вместо нас. Ролята на Бог е да ни даде визията да знаем какво трябва да направим, да ни благослови с качествата на душата, от които ще се нуждаем, за да ги направим сами, независимо колко трудни могат да бъдат те, и да ни придружи в това пътуване.
Харолд Кушнер
През вековете сплотените племена са играли важна роля в сплотеността на либийското общество.
Хишам Матар
Гласът на жените има специална роля и специална душевна сила в борбата за ненасилствен свят.
Бети Уилямс
Чувствам, че женската роля трябва да бъде нежна роля и може би, ако успеем да го направим правилно, мъжете биха искали да ни последват или да вървят до нас. Не да следват - а да ходят до.
Бети Уилямс
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
18
Следваща