Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 6
Като евреин, моята историческа отговорност е да защитавам еврейския народ. Чувствам тази отговорност за оцеляването на еврейския народ. Няма да приемем решение на никой друг относно сигурността на държавата Израел. Това е нашата роля и само нашата роля.
Ариел Шарон
Мисля, че всяка роля, която трябва да играете, не толкова преобразява, но обичам да го мисля като разбиране на психологията на друг герой.
Хюго Уивинг
Отново и отново, откакто бях много малък, виждам неща, които са на път да се случат. Можете да го наречете повишена интуиция; можете да го наречете видения... виждам го като подарък. Моята роля е да дам на хората повишена осведоменост, да покажа, че по принцип можем да променим света.
Шари Арисон
На нас ни е нужно да изменим нашето представяне за това, как виждаме себе си. Ние трябва да излезем, като жени и да вземем водеща роля.
Бионсе Ноулс
Като първа дама играя поддържаща роля. Не търся известност и не искам да грабна светлината на прожекторите.
Валери Трирвайлер
Значителна роля за формирането на моя стил имаше ранното ми привличане към изучаване на композицията.
Василий Смислов
Когато говоря за артистични универсалии, не отричам огромната роля, която играе културата. Очевидно културата играе огромна роля, иначе няма да имате различни художествени стилове - но от това не следва, че изкуството е напълно идиосинкратично и произволно, или че няма универсални закони.
Вилаянур Рамачандран
Във всеки съюз се приемат роли, някои традиционни, други не. Съпругът ми плащаше сметките си, аз се обаждах на собствения си майстор. Но докато браковете напредват, вие се отказвате от областите на вашата собствена компетентност, често дори без да знаете.
Айлет Уолдман
Разумния актьор никога не определя своята роля, където това не е необходимо, в ущърб на други роли.
Готхолд Ефраим Лесинг
Не можете да играете ролята на жертва през целия си живот, без да станете такава в крайна сметка.
Данило Киш
Какво можете да си представите зависи от това, което знаете. Философите, които знаят само философия, се отдават на ролята на дворници в големите проучвания, които осветяват загадките на нашия живот.
Даниъл Денет
За съжаление, освен ако не сме фокусирани върху изграждането на нашата смелост, която ни дава самочувствие и всичко, от което се нуждаем, за да направим квантова промяна в живота си, гласът на страха винаги ще поеме водещата роля в съзнанието ни.
Деби Форд
Няма съмнение, че промените в климата се случват; единственият спорен въпрос е каква роля играят хората в него.
Дейвид Атънбъро
Не вярвам, че математиката и природата отговарят на демокрацията. Само защото много умни хора са отхвърлили ролята на безкрайното, техните колективни мнения, колкото и тежки да са, няма да убедят майката природа да промени своите начини. Природата никога не греши.
Джана Левин
Обучението след втори клас играе само второстепенна роля за създаването или намаляването на пропуските.
Джеймс Хекман
Играх роля. Това правят актьорите. Но я изиграх твърде добре. Отидох твърде далеч. И когато исках да спра, да се поклоня и да напусна сцената, вече беше късно.
Дженифър Донъли
Бях научил, че всеки пациент има право да се надява, въпреки дългите шансове, и моята роля беше да помогна за подхранването на тази надежда.
Джеръм Групман
Американското ръководство не е изиграло ролята, която трябва да играе, и която лидерите в други страни са играли.
Джефри Сакс
Във всяка роля аз влагам себе си на сто процента. И, оказал се в нея, искам да дам на зрителя някоя нравоучителна мисъл. В това, така да се каже, и състои същността на актьорското изкуство.
Дмитрий Дюжев
Без значение колко голям контрол имат децата над медиите, които гледат, те все още са напълно безсилни, когато става въпрос за производството на марки. Дори потребителският бунт просто засилва ролята на потребител, а не като автономно или творческо същество.
Дъглас Рушкоф
Ако не могат да се правят пари за отчитане и писане на статии, тогава професионалистите просто не могат да го правят повече. Освен ако не приемем позицията, че аматьорската блогосфера е наистина способна да поеме ролята, която играят "Ню Йорк Таймс" и CNN, тогава имаме нужда от решения за плащане на съдържание.
Дъглас Рушкоф
В Израел ролята на писателя е продиктувана от езика, на който пишете. Писателите смятат себе си за културни пророци.
Етгар Керет
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
18
Следваща