Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 3
Мисля, че винаги трябва да използвате определени части от себе си във всяка роля.
Джоан Колинс
Актьора може великолепно да изиграе своята роля, но у дома трябва да се върне самият себе си.
Джулия Робъртс
Аз много добре се отнасям към актьор, който постоянно забравя ролята си. Приятно ми е да срещам този, който прилича на теб.
Дъстин Хофман
Трябваше да адаптирам гардероба си към различните си роли, както в офиса, като майка, така и за телевизията. Когато пазарувам за сезона, търся парчета, които ще отговарят на всеки аспект от ежедневието ми, а не само за един единствен повод.
Нина Гарсия
В края на краищата мъжете са по-романтични от жените. Те вярват в ролите, предписани от природата, на представители на различните полове.
Одре Тоту
Въпросът винаги е "Каква е ролята на работническото движение?" Колко е колективното договаряне, колко социалната промяна за всички работници?
Анди Стърн
Цялата вселена е Божият космически филм и че индивидите са просто актьори в божествената пиеса, които сменят ролите си чрез прераждане; Дълбокото страдание на човечеството се корени в твърде тясното идентифициране с текущата си роля, а не с режисьора на филма или Бог.
Парамаханса Йогананда
Целият свят е театър, а ние всички сме актьори по неволя. Всесилната съдба разпределя ролите и небесата следят за нашата игра!
Пиер дьо Ронсар
Искам да подчертая необходимостта от солидна математическа основа за всяка фундаментална физическа теория. Всякакви философски идеи, които човек може да има, играят само второстепенна роля. Освен ако такива идеи нямат математическа основа, те ще бъдат неефективни.
Пол Дирак
Човешките тела са предназначени за редовна физическа активност. Заседналият характер на голяма част от съвременния живот вероятно играе съществена роля в епидемичната честота на депресия днес. Много проучвания показват, че пациентите с депресия, които се придържат към режим на аеробни упражнения, се подобряват колкото тези, лекувани с лекарства.
Андрю Уейл
Във всяко идеологическо или политическо движение два основни компонента играят важна роля: идеята и личността.
Степан Бандера
Няма значение каква роля играя, опитвам се да се ангажирам на 100 процента.
Стив Бушеми
Феновете изиграха огромна роля, за да стигнем до мястото, където сме, но работата не е завършена.
Стивън Джерард
За разлика от някои, аз не твърдя, че държа мистичния ключ към бъдещето. Но съдейки по минали събития, струва ми се, че онези, които искат да пророкуват предстоящия край на уникалната глобална роля на Америка, имат по-труден случай от онези, които мислят, че ще куцаме известно време, правейки бъркотия от нещата както обикновено.
Уолтър Ръсел Мийд
Фактът, че комунизмът и фашизмът възлагат противоречиви роли на историята и разума - еманципацията на пролетариата срещу господството на арийската раса - нямаше голямо значение.
Франсоа Фюре
Винаги ми разпределят ролите в тези странни образи...това не съм аз, наистина.
Антъни Хопкинс
Професионалните администратори - особено тези на по-високи нива - изпълняват ключови роли на границата на организацията, между професионалистите вътре и заинтересованите страни - правителства, асоциации на клиенти и т.н. - отвън. От една страна, от администраторите се очаква да защитават автономията на професионалистите, да ги "буферират" от външен натиск. От друга страна, от администраторите се очаква да ухажват тези външни лица да подкрепят организацията, както морално, така и финансово. По този начин външните роли на мениджъра - поддържане на контакти за връзка, действайки като фигурант и говорител в качеството на връзки с обществеността, преговаряйки с външни агенции - се очертават като основни в професионалната администрация.
Хенри Минцбърг
Фактът, че можете да си спомните вчера, но не и утре, е заради ентропията. Фактът, че винаги се раждаш млад и след това остаряваш, а не обратното като Бенджамин Бътън - всичко е заради ентропията. Така че мисля, че ентропията е недооценена като нещо, което има решаваща роля за това как вървим през живота.
Шон Карол
Сигурен съм, че майките са важни във всяка култура, но особено в корейското общество, ролята на майката е от голямо значение.
Бонг Джун-хо
Никога не говоря за прослушвания. Дори да имам ролята, няма да кажа на хората, докато буквално не я заснемем.
Брит Робърсън
Да си оцелял не означава да си силен - казваш на хората кога имаш нужда от ядене или пътуване, компания, каквото и да било. Обръща внимание на сърдечната мъдрост, чувства, не живее роля, а има уникален, автентичен живот, има какво да допринесе, намира време да обича и да се смее. Всички тези неща са качества на оцелелите.
Бърни С. Сийгъл
На сцената главните роли ги играят най-добрите изпълнители. В живота е иначе.
Веслав Брудзински
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
18
Следваща