Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 2
Всеки от нас има уникална роля в изцелението на света.
Мариам Уилямсън
Не съм ангел и не се преструвам на това. Това не е една от моите роли. Но и аз не съм дяволът. Аз съм жена и сериозен артист и бих искал да ме съдят по това.
Мария Калас
Развиващият се свят е пълен с предприемачи и визионери, които с достъп до образование, капитал и кредит ще играят ключова роля в развитието на икономическата ситуация в техните страни.
Мухамад Юнус
Когато ръководителите ръководят като учители, стюарди и дизайнери, те изпълняват роли, които са много по-фини и дългосрочни от тези на властовите йерархични лидери.
Питър Сендж
Ако пишете интересни роли, получавате интересни хора, които да ги играят. Ако пишете роли, които са пълни с нюанси и противоречия и имат интересен диалог, актьорите се привличат към това.
Пол Шрейдър
Това, от което се нуждая, е да повярвам отново в себе си - защото вярата ми беше силно подкопана; струва ми се, че ролята ми приключи.
Пьотр Чайковски
В момента националният бюджет играе много голяма роля в цялата финансова политика на страната ни.
Рагнар Фриш
Въз основа на всички критерии - военна сила, икономическо влияние, културно господство - Америка остава номер едно, въпреки че други, нови играчи все по-често я предизвикват в тази роля.
Робърт Кейган
В основната икономическа теория фирмата и пазарът в по-голямата си част се приемат, че съществуват и сами по себе си не са обект на разследване. Един от резултатите е, че решаващата роля на закона при определяне на дейностите, извършвани от фирмата и на пазара, до голяма степен се игнорира.
Роналд Коуз
Има моменти, когато не приемам роли, защото не искам да се възприемат по определен начин.
Харви Фиърстайн
Няма малки роли, има малки актьори.
Константин Станиславски
Обичам роли, в които хоратна не ме разпознават.
Пенелопе Крус
Умът не е в състояние да играе дълго време ролята на сърцето.
Франсоа дьо Ларошфуко
Ако киноактьора е неспособен да импровизира, то значи, той е получил ролята по пазенето на жената на режисьора.
Марлон Брандо
След като започнах да се занимавам с благотворителност, моята роля на кинозвезда стана непоносима глупава.
Анджелина Джоли
Историята на религиите е предназначена да играе важна роля в съвременният културен живот.
Мирча Елиаде
В древни времена една жена изпълняваше ролята на ясновидец не защото е получила силата да предсказва бъдещето, а защото самата тя е това бъдеще.
Освалд Шпенглер
Телевизията, е най-силното взаимодействие на хората, сега намираща се в ръцете на тези, които съвършено безотговорно се отнасят към своята роля в обществото.
Сергей Капица
На мен много ми се нравят малки роли. Винаги това е добра възможност понеже малките се превръщат в големи. Даже когато ти само поднасяш кафе.
Бенисио Дел Торо
Роботите ще играят важна роля за осигуряване на физическа помощ и дори придружаване на възрастните хора.
Бил Гейтс
В своите филми американците винаги ми дават роли на отрепки. Но аз им отмъщавам правейки своите отрепки по-върхови, от техните герои.
Венсан Касел
Мисля, че феминистките не са наясно с огромната степен на ролята на жените в историята.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
18
Следваща