Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 13
Много е странно, когато ти звънят и те питат, не искаш ли да изпълниш главната роля в екранизацията на книга, която си чел в детството си.
Бен Барнс
Безкористните са оптимисти, понеже те винаги считат, че хората се движат от благи намерения, и затова, встъпват в ролята на ръководители, мениджъри и наставници, склонни да виждат талант във всеки без изключения. Стандартно даващите гледат на хората като на потенциални звезди.
Адам Грант
Разбирам, че моите роли дезориентират - на екрана обичайно играя всякакви там бледни, изтощени интелектуалци, физически слаби любовници и така нататък. Но знайте, че в реалният живот аз съм точна противоположност на тези роли.
Бенедикт Къмбърбач
Г-н Обама се гордее с убеждението си, че правителството знае най-добре. Когато той каза на света, че хората не носят пълна отговорност за личния си успех, че правителството има основна роля в него, много американци бяха изненадани. Но Барак Обама искрено вярва в това.
Бил О'Райли
Винаги избирам комедийни роли които претендират, че не са смешни.
Брендън Фрейзър
Един от най-добрите начини за промяна е да се държите така, сякаш сте човекът, който искате да станете. Когато се държите така, сякаш сте различен човек, вие се променяте на много основно ниво - дори физиологията ви се променя. Когато актьорите и актрисите се представят, химията на тялото им се променя от ролите, които играят.
Бърни С. Сийгъл
Ролята на поета е да гледа какво се случва в света и да знае, че се случват съвсем други неща.
В. С. Притчет
Абсолютно съм убеден, че много малкото глобално затопляне, което преживяваме, е резултат от естествени причини. Това е циклично явление в историята на Земята. Ролята на човека е много малка, почти нищожна.
Вацлав Клаус
Да живееш, винаги да играеш някаква роля, е постепенно да унищожиш личността в себе си; да живееш като човек е да усетиш пълнотата на битието и да се приспособиш във всяка ситуация.
Вирджиния Сатир
Не знам ролята, която играя. Знам само, че е мое, неконвертируемо.
Вислава Шимборска
Нашата роля не е да бъдем за или против, а да поставим писалката в раната.
Албер Лондр
Наистина има много малко роли за жени във филми, в които можете да си изкарвате прехраната.
Габи Хофман
Шампанското изцеление е пътуване. Включва излизане от обичайните ни роли, конвенционалните ни сценарии и импровизиране на танцувална пътека.
Габриела Рот
Съгласих се да отида на терапия, защото смятах, че сексуалната ми ориентация не играе специална роля, но се оказа, че личностните връзки са тясно взаимосвързани. Отсечете парче и унищожете останалото.
Гарард Конли
Опитайте се колкото можем, не можем да принудим децата си да разгърнат пълния си потенциал. Техният е животът, който само те трябва да живеят. Ролята на родителя е да подготви най-плодородната почва и да напои подходящо разсада, така че да може най-пълно да цъфти.
Гейбриел Казънс
Случаят в живота играе значителна роля. Понякога той разстройва плановете на хората, друг път им помага.
Георгий Мартинов
Добрите роли са голяма рядкост, и възрастта тук няма нищо общо.
Глен Клоуз
Зрелият стремеж е свързан с далечни цели. По този начин процесът на ставане до голяма степен е въпрос на организиране на преходни импулси в модел на стремеж и интерес, в който елементът на самосъзнанието играе голяма роля.
Гордън Олпорт
Ролята на учения е да разрушава химерите, тази на държавника е да ги използва.
Гюстав Льобон
Какво като стремежа да се помогне е външно чист? Не се ли скрива в него тайна лъжа: себелюбие, безсъзнателно желание да се наслаждава в ролята на спасител?
Густав Майринк
Амигдалата, заедно със сродни области..., играе решаваща роля в координирането на възприятията с паметта и поведението. Тези региони са особено чувствителни към социалните взаимодействия.
Даниъл Сийгъл
Чувствам се, че музиката има роля за събуждане на хората; може да е будилник или може да е приспивна песен.
Деби Райън
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
18
Следваща