Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Емоция" - страница 7
Правя снимки, за да помагам на хората да разбират музиката. Много е важно, че съм една и съща в емоционално отношение и в музиката, и в снимките. При повечето хора очите са развити по-добре отколкото ушите. Ако те видят определена емоция в снимка, тогава те ще разберат и музиката.
Бьорк
Именно когато губим контрол, потискаме емоциите, а не когато ги контролираме.
Мигел Руис
...изкуството е емоция без желание.
Мюриел Барбери
Емоцията е енергия в движение.
Питър МакУилямс
Отмъщението беше силна емоция и присъствието му притъпяваше тревогата.
Робин Кук
Актьорството е свързано с много деликатни емоции. Ние не слагаме маски. Всеки път, когато актьора играе, той не се крие. Той изразява самият себе си.
Родни Дейнджърфийлд
Именуването на една емоция започва процеса на нейното регулиране и размисъл върху нея.
Сюзън Джонсън
Значението е равно на емоцията, а емоцията е на живота. Изберете съзнателно и разумно.
Антъни Робинс
Вашите емоции не са нищо друго освен биохимични бури в мозъка ви и вие контролирате тях по всяко време.
Антъни Робинс
Емоциите са въпрос на избор.
Уейн Дайър
Разумът е първата жертва на силните емоции.
Франк Хърбърт
Нищо не доказвам, когато танцувам. Никога танца не е бил за мен нито способност да изкарам емоции, нито способност да изразя себе си. Аз просто танцувам. Мятам крака, завъртвайки ги напред-назад.
Фред Астер
Аз не съм екстраверт. Не обичам да показвам емоциите си. В моята работа имах възможноста много бързо да се науча да ги контролирам.
Арсен Венгер
Под прошка се разбира някаква емоция. Това е неправилно. По-скоро това е прекратяването на някаква емоция.
Айрис Мърдок
... болестта притъпява емоциите, в това число и вкусът към цинизъм.
Греъм Грийн
Страхът е емоция номер едно, която кара нашият разум придобие невероятни усилия, да се избави от него.
Джоди Фостър
За да изразите емоции, трябва да ги черпите от самият живот. Аз не репетирам до изнемога, не се старая по-отрано да проникна в ролята, а аз просто я обсъждам с режисьора и започвам да играя.
Жана Моро
Повечето хора печелят битките на живота чрез компромиси, изграждат непревземаеми кули със смирен разум, изграждат философски мостове от отказване от емоциите и от изгарянията, които мародерите получават от кипящата вряща вода на незрелите чувства.
Зелда Фицджералд
Ако постоянно сдържате емоциите си, за да изглеждате по-добри и по-красиви, тялото ви става напрегнато, дишането - неправилно, а душата - пуста...
Джейн Фонда
Жените твърде често правят една наистина сериозна грешка. Губят маса време да обясняват собствените си чувства, претеглят емоции и реакции, недостатъци и потребности, и любов, и гняв, и обиди. Като че ли от разговорите може да има някаква полза.
Маргарет Атууд
Разликите между хората се дължат на разликите в настройката на съзнанието им. На подсъзнателно равнище всички много си приличаме. Подсъзнанието не мисли, не разсъждава, не обсъжда. То действа инстинктивно в отговор на първични емоции.
Наполеон Хил
Емоциите са движещата, активиращата сила, която ви позволява да превърнете решенията си в действие. Трябва да контролирате и управлявате емоциите, а не да ги елиминирате.
Наполеон Хил
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
18
Следваща