Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Емоция" - страница 6
В гласа му имаше и любов, и отчаяние. По отношение на емоциите той беше наистина недъг и влюбването не беше променило това.
Дж. Р. Уорд
Имам емоции. Например, почти плача, когато моите приятели стават бащи.
Джейк Джилънхол
Надеждата е кристалният метод на емоциите. Той те закача бързо и те убива тежко.
Дженифър Донъли
Моят съвет би бил да не пишете до 35. Имате нужда от малко опит и животът да ви поочука малко. Израстването е толкова трудно, че така или иначе вероятно няма да имате много емоции.
Джоана Тролъп
Здравият срам е емоция, която ни учи за нашите граници. Както всички емоции, срамът ни подтиква да задоволим основните си нужди.
Джон Брадшоу
Музиката е международен език за изразяване на емоции и чувства на хората. Това е най-популярният жанр на съвременните изкуства, където мисля, че има достатъчно за всички.
Джон Лорд
Напълно приемливо е да имаме физически проблем в нашата култура, но хората са склонни да се отбягват от всичко, което е свързано с емоциите.
Джон Сарно
Някои хора не могат да се свържат със собствените си емоции.
Джулиет Люис
Плачът беше приемлив изход, дори и да ви накара да се чувствате сурови и празни отвътре, все пак беше по-добре от натрупването на негодувание, което нарасна от това, че не изпускате емоциите си.
Дороти Кумсън
По принцип през целия си живот съм имал силни търкания с живота - бях проблемен войник, бях изгонен от армията, бях в битки. Имаше нещо за писането, което беше начин за експериментиране с тази емоция.
Етгар Керет
Хитлер често демонстрира неувереност и безпокойство в отношенията с индивиди, които контрастират диаметрално на самоувереното му майсторство в експлоатацията на емоциите на слушателите му в театралната обстановка на важна реч.
Иън Кършоу
Нещото, което ми харесва в това, че съм актьор и нещото, което ми харесва за изкуствата като цяло, е способността да накарам публиката да почувства емоция, която те не възнамеряваха да почувстват, преди да влязат.
Кал Пен
Можем ли да погледнем в главата на шахматист, трябва ли да видим там цял свят от чувства, образи, идеи, емоции и страст.
Алфред Бине
Щастието е най-приятното от емоциите; поради това е най-опасно. След като веднъж е почувствал щастието, човек ще направи всичко, за да го поддържа, а като го загуби, ще скърби.
Кидж Джонсън
Предпочитам да слушам дрезгав и грубо звучащ глас, ако той е пълен с емоции, а не технически безупречен, но безжизнен.
Алън Уайлдър
Не мисля, че е езикът може да стане преграда на пътя на предаването на чувства и емоции. Такива образи, но могат на някой специален език, по-добре или по-зле да предават нашите чувства. Можеш да говориш на японски, индийски, италиански, английски - това няма значение, ако ти говориш искрено. Аз мисля, че истинските, искрени чувства нямат пред себе си прегради или ограничения.
Лара Фабиан
Винаги съм се грижил да поставя идея или емоция зад думите си. Създадох си навик да съм подозрителен към обикновената музика от думи.
Леополд Сенгор
Само бездарният режисьор си представя себе си във всяка част, иска да се изобразят собствените му мисли и емоции; само бездарните са тези, които правят собствените си ограничения и на актьорите.
Лив Улман
Най-голямата грешка, която всеки от нас може да направи, е да мисли, че любовта е чувство, емоция. Въобще не е това. Тя е действие.
Луан Райс
Никога няма да дойде момент, в който ще мога да устоя на емоциите си.
Луиз Ърдрич
Основното при децата е, че те изразяват емоциите си. Те не ги сдържат. Ако искат да плачат, те плачат, а ако са в добро настроение, те са в добро настроение.
Еди Мърфи
Аз съм най-богатият човек не само в Европа, но и в света: колекционирам емоции, богат съм с това, че народът на Русия два пъти ми поверява ръководството на такава велика страна като Русия - мисля, че това е моето най-голямо богатство.
Владимир Путин
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
18
Следваща