Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Емоция" - страница 5
Музиката е катализатор на емоции.
Тайлър Джоузеф
Вместо да бъдат лукс, емоциите са много интелигентен начин за насочване на организма към определени резултати.
Антонио Дамазио
Когато изпитате емоцията на тъга, ще има промени в изражението на лицето и тялото ви ще бъде затворено, оттеглено. В сърцето и червата ви също има промени: те се забавят. И има хормонални промени.
Антонио Дамазио
Моите живи изпълнения идват от чувството на енергия и емоциите и тълпата.
Уиз Халифа
Спортът е като рокендрола. И двете са доминиращи културни сили, и двете говорят международен език, и двете са свързани с емоции.
Фил Найт
Конфликтът е алхимичната супа, която трансформира суровата емоция и инстинкт в чисто злато.
Харвил Хендрикс
Има когнитивни процеси и лимбични реакции, свързани с основните емоции. И можете да промените мозъчната химия, но пак няма да промените спомените и преживяванията в човешкото същество.
Хелън Фишер
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Накъдето и да се обърнем, виждаме насилие и омраза, предразсъдъци и гняв и всички тези негативни емоции, които унищожават човечеството. И ние трябва да се събудим и да отбележим това и да се опитаме да променим курса си, така че да можем да създадем свят на мир и хармония, където бъдещите поколения да живеят щастливо заедно.
Арун Ганди
Положителните емоции не са тривиален лукс, но вместо това може да са критични нужди за оптимално функциониране.
Барбара Фредриксън
Любовта е моментно повишаване на три плътно преплетени събития: Първо, споделяне на една или повече положителни емоции между вас и друго; второ, синхрон между вашата и биохимията и поведението на другия човек; и трето, отразен мотив за инвестиране в благосъстоянието на другия, което носи взаимни грижи.
Барбара Фредриксън
По принцип фундаментализмът е съвременен феномен. По същия начин, по който Хитлер предизвиква митологична религия с немска чистота и славата на миналото, ислямистите използват религията, за да предизвикват емоции и страсти у хора, които са били потискани дълго време, за да постигнат целта си.
Азар Нафизи
Исках да свържа китарата си с човешките емоции.
Би Би Кинг
Майка ти беше права, когато ти каза, че никога не трябва да обсъждаш политика и религия, тъй като емоциите са толкова високи на тези арени. Особено религията.
Бил О'Райли
Емоцията създава реалност, действителността изисква действие.
Брайън Иноу
Способността за екстравагантна емоция, която съпругът ми намира за толкова привлекателна в мен, може да бъде изтощителна, особено за дете. Настроенията ми са живачни и това може да бъде ужасяващо. Знам, защото бях дъщеря на майка с променлив темперамент.
Айлет Уолдман
Спортът без музика, не е нищо повече от игра. Музиката прибавя емоция.
Айс Кюб
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Няма нищо по-трудно за измерване от стойността на видимата емоция.
Гертруд Бел
Отрицателните емоции като самота, завист и вина имат важна роля в щастливия живот; те са големи, мигащи знаци, че нещо трябва да се промени.
Гретхен Рубин
Емоциите ви са предназначени да се колебаят, точно както кръвното ви налягане има за цел да се колебае. Това е система, която трябва да се движи напред и назад, между щастие и нещастие. Така системата ви води през света.
Даниел Гилбърт
Емоциите са заразни. Всички го познаваме от опит. Знаете ли, след като изпиете наистина забавно кафе с приятел, се чувствате добре. Когато имаш груб чиновник в магазин, си тръгваш, чувствайки се зле.
Даниъл Голман
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
18
Следваща