Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Емоция" - страница 3
Това е невероятното нещо около музиката: има песен за всяка емоция. Можеш ли да си представиш света без музика? Би скучал.
Хари Стайлс
И вместо да крия това, бих предпочел да го пусна по радиото и да позволя на някой да види пълната гама от емоции. Ако искаш да си силен в радиото, трябва да пуснеш всичко, дори грозните неща. И не можеш да се извиниш за това.
Хауърд Стърн
Мнението е като минимум факти съчетано с максимум предразсъдъци и емоции.
Хърбърт Прокноу
Има много крайни емоции в корейския филм. Това е така, защото в корейското общество има много крайности.
Бонг Джун-хо
Когато казвам да управлявам емоциите, имам предвид само истински тревожните, неспособни емоции. Чувството за емоции е това, което прави живота богат. Имате нужда от своите страсти.
Даниъл Голман
Мисля, че най-умното нещо, което хората могат да направят, за да се справят с много тревожни емоции, е да вземат лекарства, ако това помага, но не правете само това. Освен това трябва да тренирате ума си.
Даниъл Голман
Емоциите са безполезни по време на работното време ..
Дашиъл Хамет
Никога не се срамувай от чувствата си. Имате право да изпитвате всякакви емоции и да извършвате всякакви постъпки, които ви правят щастливи.
Деми Ловато
Никоя емоция не е последната.
Джанет Уинтерсън
Сърцевината на промяната е в емоциите.
Джон П. Котър
Преди около триста години главният кръг постанови, че тъй като жените имат дефицит в Разума, но изобилие от емоции, те вече не трябва да бъдат третирани като рационални, нито да получават психическо образование.
Едуин А. Абът
Причината да пиша е, че не съм в диалог с емоциите си; писането ме свързва със себе си.
Етгар Керет
Съжалението е глупава и безполезна емоция, не мислиш ли?
Касандра Клеър
Ако не смятате, че вашата тревожност, депресия, тъга и стрес влияят на физическото ви здраве, помислете отново. Всички тези емоции предизвикват химически реакции в тялото ви, които могат да доведат до възпаление и отслабена имунна система. Научете се как да се справяте, мили приятелю. Винаги ще има тъмни дни.
Крис Кар
В края на деня трябва да държите емоциите далеч.
Лакшми Митал
Има два метода за литературно изследване на всяка книга - първият е изследването на нейната мисъл и емоция; втората само тази на нейната изработка. Студент по литература трябва да изучава част от Библията и от двете гледни точки.
Лафкадио Хърн
Изкуството без емоции е като шоколадова торта без захар. Това те кара да се задушаваш.
Лори Халсе Андерсен
Пишете за емоциите, от които се страхувате най-много.
Лори Халсе Андерсен
Вместо да бъдете Мислите и Емоциите си, бъдете СЪЗНАТЕЛНОСТТА зад тях.
Екхарт Тол
Аз искам моите момчета да разбират емоциите на хората, тяхната несигурност и лишения, техните надежди и мечти.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Именно емоциите в голфа са това, което прави голфа толкова велик спорт.
Джони Милър
Смятам, че поне един държавник трябва да има глава. И за да се изградят междудържавни отношения, човек трябва да се ръководи не от емоциите, а от фундаменталните интереси на своите страни.
Владимир Путин
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
18
Следваща