Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Емоция" - страница 15
Технологията е голям разрушител на емоциите и истината. Автоматичната настройка не прави нищо за творчество. Да, това го прави по-лесно и можете да се приберете по-рано у дома; но това не ви прави по-креативен човек. Това е болестта, с която трябва да се борим във всяко творческо поле: лекота на използване.
Джак Уайт
Умните художествени галерии знаят, че не думите на хартия, а емоцията в парчето кара клиентите да изтеглят кредитната карта или чековата книжка. Загрижеността номер едно на галерията е дали тези неща ще се продават? Това, което артикулира вашата биография, изявление на художника или автобиографията, няма да ви помогне, ако не правите изкуство, което да се свързва с купувачите.
Джак Уайт
Винила оцеля, успяхме да не го убием. Знаейки, че сте участвали в тази битка... Не можете да си представите щастието, което тя носи. Всеки път, когато виждам дете, което излиза от магазина с винилова плоча под мишниците, сърцето ми бие по-бързо. Музиката трябва да бъде само това. Силна емоция.
Джак Уайт
Ревността е смъртна емоция. Такава, която означава, че чувствам, че имам какво да губя - нещо, което, ако го няма, ще откъсне част от мен.
Джаксън Пиърс
За мен терминът "психотерапия" е ограничаващ. Това предполага, че работим с ум и емоции, но изключва тялото и обръща малко внимание на духа, душата и по-широките екологични проблеми.
Джед Даймънд
Разграничаването между емоцията и убеждението или преценката, която предизвиква, често е от основно значение за решението на нечий проблем.
Джей Е. Адамс
Не можеш да позволиш емоциите да вземат връх над разума.
Джеймс Дашнър
Любовта не е интелектуална концепция или морален императив или нещо друго. Това е фоновата емоция, която съществува, когато човек е свързан с енергията, налична във Вселената, което, разбира се, е енергията на Бог.
Джеймс Редфийлд
В прегръдката има емоция, има уважение и форма на любов. Емоция, която идва от честността, уважението, което идва от предизвикателството, и формата на любовта, която съществува между хората, чиито умове са се докоснали, чиито сърца са докоснали, чиито души са се докоснали. Умовете ни се докоснаха. Сърцата ни се докоснаха. Душите ни се докоснаха. Разделяме се.
Джеймс Фрей
Не трябва да позволяваме на емоциите ни да властват над умовете ни. По-скоро трябва да се стремим да оставим истината на Бог да управлява ума ни. Нашите емоции трябва да станат подчинени на истината.
Джери Бриджис
Емоциите са дадени за да се контролират.
Джеръми Паксман
Съществуват само две емоции на пазара - надежда и страх. Единственият проблем се състои в това, че ти се надяваш, когато би трябвало да се боиш; и се боиш, когато е нужно да се надяваш.
Джеси Ливърмор
Медитацията развива способността да разпитвате ума си. Без него вие сте на милостта на всяка мисъл, всяко желание, всяка вълна от емоции.
Джинийн Рот
Емоцията без действие е без значение.
Джоди Уилямс
Ако не владеете изкуството на самодисциплина - ще се поддадете на емоциите и реалността на съжалението.
Джон Асараф
Тъй като най-ранният период от нашия живот беше довербален, всичко зависи от емоционалното взаимодействие. Без някой, който да отразява емоциите ни, нямаше как да разберем кои сме.
Джон Брадшоу
Има хора, които вярват, че животът може да се живее рационално, че ние контролираме нашите най-дълбоки и мощни емоции, че може би дори можем да избягаме от дълбоките маркери от ранните дни, критичните дни, където научаваме всичко . Тези хора се наричат луди. В действителност играех роля, правейки това, което си представях, че трябва да направя.
Джон Кени
Признавайки важната роля на емоциите за здравето и заболяванията, медицината трябва да преразгледа своите концепции за причинно-следствена връзка.
Джон Сарно
Гневът и омразата са разрушителни емоции и нито едното няма да промени фактите.
Джули Гаруд
Смехът от гадене е любимата ми емоция.
Джули Пауъл
- За това ли съжаляваш Алекс? Уверявам те имам много емоции, но съжалението не е една от тях.
Доминик Ийстуик
Ако изпитвате някаква негативна емоция, можете да й противодействате в следващите шестдесет секунди, като забележите нещо, за което сте благодарни.
Доналд Алтман
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
18
Следваща