Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усилие" - страница 7
Да се надяваме, че най-добрите учители не крещят на учениците си - защото те са умели да ухажват, както и да изискват максималните усилия от другите. За древните гърци и римляни това ухажване само по себе си е било достатъчно изящно изкуство, за да бъде централен фокус на образованието.
Том Чатфийлд
Тъй като развълнуваните страсти на враждебните хора сами по себе си са мощен враг, и генералът, и неговото правителство трябва да положат най-добрите си усилия, за да ги унищожат.
Антоан-Анри Жомини
Открих, че животът с вяра в един невидим свят изисква постоянни усилия.
Филип Янси
Знанието е прекрасно, и само по себе си струва усилията на човек, но то е хиляда пъти по прекрасно, тогава когато е сила и поражда доблест.
Франсоа Гизо
Ако има сериозен палестински министър-председател, който полага 100 процента усилия за прекратяване на тероризма, тогава можем да имаме мир. Всяка страна трябва да предприеме стъпки. Ако терорът продължи, няма да има независима палестинска държава. Израел няма да го приеме, ако терорът продължи.
Ариел Шарон
Израел има много надежди и е изправен пред изключителни опасности. Най-очевидната опасност е Иран, който полага всички усилия за придобиване на ядрени оръжия и балистични ракети и създава огромна терористична мрежа заедно със Сирия в Ливан.
Ариел Шарон
Успеха е съвкупност на малки усилия повтаряни ден за ден.
Хамес Родригес
Кой е човек, в крайна сметка ще определи дали мозъкът, талантът, компетентностите, енергията, усилията му, способностите и възможностите за сключване на сделки ще успеят.
Хенри Клауд
Това е религия, доколкото, след като ни показа хода на обикновената еволюция, тя също така ни предлага и съветва метод за съкращаване на този курс, така че чрез съзнателно усилие да можем да напредваме по-директно към целта.
Чарлз Ледбитър
Винаги съм казвала, че колкото по-координирани са усилията на международната общност, толкова по-добре ще бъде демокрацията в Бирма.
Аун Сан Су Чи
Холивуд държеше тази двойна примамка за мен, огромни суми пари за работа, които не изискваха повече усилия от игра на пинокъл.
Бен Хеч
Изненадващ факт е, че онези, които се противопоставят най-яростно на манипулирането на поведението, въпреки това полагат най-енергичните усилия да манипулират умовете.
Бъръс Фредерик Скинър
Как може да е след всичките тези концентрирани усилия и раздяла, как е възможно, че все още приличам, толкова много, на моята собствена отвратителна майка?
Габриел Хамилтън
Маникюрът е най-лесният начин да изглеждам така, сякаш съм положила усилия.
Джейн Фалън
Въпреки усилията ми, не съм съвсем съвършен. Нека просто кажем, че съм като едно от онези одеяла на Хопи, където оставят мъничък недостатък, за да не оскърбяват Господ.
Джен Ланкастър
Нужни са невероятни усилия да бъдеш уязвим.
Дженифър Морисън
Като награда за техните усилия обаче тези ранни християни били бити, убивани с камъни, хвърлени на лъвовете, изтезавани и разпънати на кръст. Всеки възможен метод беше използван, за да ги спре да говорят.
Джош Макдауел
Винаги съм смятал, че нещата са абсурдни. Ще ми отнеме много повече усилия, за да видя нещата като разумни.
Джошуа Ферис
Малко са усилията, по-благоприятни за смирение от тези на преводача, който се опитва да съобщи неприемлива красота. И все пак, ако не се опитаме, нещо уникално и никога надминато ще престане да съществува, освен в библиотеките на няколко любознателни любители на книгите.
Едит Хамилтън
Полагам активни усилия да оставам положителен модел за подражание на децата. Те се нуждаят от хора, които да им покажат, че има друг път.
Ем Си Хамър
Тези, на които им липсва талант, очакват нещата да се случат без усилия.
Ерик Хофер
Освен това не е изкривяване на историята, ако се каже, че до голяма степен чрез усилията и пропагандата на нашата Международна федерация правителството на САЩ беше признато от мнозинството от великите сили.
Леон Жуо
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
19
Следваща