Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усилие" - страница 12
Животът без бекон, сметана и яйца не си струва усилията.
Сара Уинман
Само малко късмет и усилия - и всеки може да научи всичко.
Сара Холанд
Но имайте предвид, че резултатите, които получавате, са равни на количеството усилия, които полагате, така че колкото по-малко правите, толкова по-малко получавате в замяна.
Анита Найк
Но всичките ми усилия ми послужиха само за да ме запознаят по-добре с трудността, която сама по себе си беше нещо.
Жул Анри Поанкаре
Всичките ни усилия за постигане на безсмъртие - чрез държавно управление, чрез завладяване, от науката или изкуствата - са еднакво суетни в дългосрочен план, защото дългосрочният период е по-дълъг, отколкото всеки от нас може да си представи.
Сидни Харис
Оказа се, че трикът в писането ми е бил да го правя изключително в леглото. В момента, в който дори се осмелих да се дисциплинирам и да пиша на бюрото, направих куп глупости. И все пак, седнал в леглото, пишех лесно, без усилие, плавно. Станах майстор на съвършената недисциплина.
Сидхарт Мукхърджи
Трябва да участвате безмилостно в проявите на вашите собствени благословии. И след като постигнете състояние на щастие, никога не трябва да се разхлабвате да го поддържате, трябва да положите мощни усилия да продължите да плувате нагоре към това щастие завинаги, за да останете на повърхността над него.
Соня Любомирски
Всеки ден трябва да подновявате ангажимента си. Някои от стратегиите трябва да станат обичайни с течение на времето и да не са огромни усилия.
Соня Любомирски
Тъй като Иран разбира Афганистан далеч по-добре от американците, превръщането на Иран в партньор в дългосрочни усилия за трансформация на афганистанското земеделие има смисъл.
Стивън Кинзър
Ако има Бог, който има специални планове за хората, той полага много големи усилия, за да скрие грижата си за нас. За мен би изглеждало неучтиво, ако не и нечестиво да притесняваме такъв Бог с нашите молитви.
Стивън Уайнбърг
Сега има усещането, че частите от физиката си идват на мястото, не поради някаква революционна идея или поради усилията на който и да е физик, а поради разцвета на много теоретични семена, повечето от които са засадени отдавна.
Стивън Уайнбърг
Няма нищо по-прекрасно от това да правиш нещо, което обичаш, и да ти плащат за това. Престава да се превръща в работа, пари и усилия; и става забавно, вашият израз на радостта от живота.
Стюарт Уайлд
Необходими са постоянни усилия на ума, за да се избегне изобилието, което животът предлага естествено.
Стюарт Уайлд
Колко необходимо и колко пълно с надежда е да съберем тези книги и ръкописи и да ги съхраним. Той заявява, че всички тези истории имат значение, както и всяко усилие да се създаде нещо, което да ни свързва един с друг, с нашето минало и с това, което предстои.
Сюзън Орлийн
Винаги съм вярвала, че съпротивата срещу репресиите и насилието е възможна, без да разчитам на подобни репресии и насилие. Винаги съм вярвала, че човешката цивилизация е плод на усилията както на жените, така и на мъжете.
Тауакул Карман
Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Сега съм известен с това, че съм привлекателен при специални случаи и полагам всички усилия да проектирам толкова красота, колкото мога да събера отвътре, въпреки че често се провалям.
Тери Макмилан
Усилието е равно на удоволствието.
Тиш Джет
Всички ние се стараем със всички усилия, да не оздравяваме - всъщност оздравяването от всички болести е смъртта.
Томас Браун
Потокът от действия непрекъснато произвежда последствия, които не са преднамерени от участниците, и тези неволни последици също могат да формират непризнати условия на действия по начин на обратна връзка. Човешката история се създава чрез умишлени дейности, но не е предвиден проект; той упорито се изплъзва от усилията да го подведе под съзнателно ръководство.
Антъни Гидънс
Сигурен съм, че много хора, които участват в екологични усилия... ще бъдат доста поощрени от това признание.
Уангари Маатаи
През вековете африканският народ полага усилия да се избави от потисническите сили.
Уангари Маатаи
Предишна
1
...
11
12
(Текуща)
13
...
19
Следваща