Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Усилие" - страница 10
Любимото ястие за закуска на всеки може да се приготви за миг само с няколко съставки и минимални усилия.
Маркус Самуелсон
Ефектът от емоционалното изпускане е поддържането на незадоволително статукво. Повечето хора смятат обратното, че оплакването е част от усилията да се промени една неудовлетворителна ситуация. не. Оплакването освобождава натиска, така че нито да избухнем от разочарование, нито да се почувстваме принудени да предприемем често рисковите стъпки за открито противопоставяне на труден човек или ситуация. Поддържането на приемливо ниско емоционално напрежение не променя проблемните обстоятелства, а по-скоро ги увековечава.
Марта Бек
Четенето на велики автори, усилията на мисленето, изучаването на гениалните учени не е задължително да направи човек умен. Но риска е извънредно голям.
Мартин Паж
Щастието е резултат от вътрешната зрялост. Това зависи само от нас и изисква търпелива работа, извършвана от ден на ден. Щастието трябва да се изгради, а това изисква време и усилия. В дългосрочен план щастието и нещастието следователно са начин на съществуване или житейско умение.
Матийо Рикар
Умът е ковък. Нашият живот може да бъде силно трансформиран дори от минимална промяна в начина, по който управляваме мислите си и възприемаме и интерпретираме света. Щастието е умение. Изисква усилия и време.
Матийо Рикар
Интересното е, че участниците в горните проучвания не възприемат себе си като прилагащи по-малко усилия към работното предизвикателство или като по-малко ефективни, когато са били лишени от сън, въпреки че и двете са верни.
Матю Уокър
Сънят е все още най-доброто усилие на майката природа да се противопостави на смъртта.
Матю Уокър
Ако някой започне да полага повече усилия в косата си от преди, това автоматично означава, че иска да повиши статуса си. Такива плахи молби за внимание рядко остават незабелязани. През повечето време хората са бомбардирани с комплименти, докато новата прическа бавно стане част от визията им.
Мая ван Уейгънън
Много деца, за които се смята, че са мързеливи, изпитват проблеми с генерирането и поддържането на своите умствени усилия.
Мел Ливайн
Никой не може да бъде добър в нещо без усилие, без значение какви са вашите способности.
Анджела Дъкуърт
Всеки знае, че усилията са важни. Това, което беше откровение за мен, беше колко много имаше значение.
Анджела Дъкуърт
Наблюдението на природата ни учи, че всички живи организми са изградени на основата на грижата за другите. клетките в организма се свързват помежду си чрез взаимно даване с цел поддържане на целия организъм. Всяка клетка в тялото получава това, от което се нуждае за съществуването си, а остатъка от усилията си прекарва в грижа за целия организъм. Една невнимателна клетка, която не взема предвид околната среда и я впряга за свое собствено добро, е ракова клетка. Такъв егоистичен акт в крайна сметка води до смъртта на целия организъм.
Михаел Лайтман
Нашето дишане отразява всяко емоционално или физическо усилие и всяко смущение.
Моше Фелденкрайс
Промените са продукт на интензивни усилия.
Мухамад Юнус
Имам наистина силни идеи. Просто трябва да изчакате подходящия момент. Времето е от решаващо значение тук. Не мога да отделя много енергия и усилия, опитвайки се, да речем, да създам шоу, което искам да продуцирам, докато в момента съм в друго шоу.
Нийл Патрик Харис
Тревожността е енергия, която не може да се използва за бъдещето. Когато фокусирате тази скрита енергия върху действието в настоящия момент, вие я освобождавате и гарантирате ефективността на вашите усилия.
Нийл Фиоре
С тела, съставени от частици от раждането на небесните тела и органи, създадени от съвместните усилия на планетите, планините и океаните, ни е трудно да не се чувстваме навсякъде у дома си.
Нийл Шубин
Истинската съпричастност не е да чакате да разберете друг човек; става въпрос за активно търсене на това. Необходими са усилия, за да се даде на друг човек вашето пълно време и внимание; да попитате другите как се чувстват и дали се справят добре с нещата. И не пренебрегвайте най-близките си. Никога не приемайте никого за даденост. Избягвайте да бъдете твърде заети, за да седнете и да говорите с децата си, партньорите и колегите си.
Найджъл Къмбърланд
Винаги съм харесвал усещането да пътувам с лекота; има нещо в мен, което иска да чувствам, че мога да си тръгна, където и да съм, по всяко време, без никакви усилия. Идеята да бъда тежък ме притесняваше, сякаш живея на повърхността на замръзнало езеро и всеки нов капан на домашния живот - гърне, стол, лампа - заплашваше да бъде нещото, което ме изпрати през леда.
Никол Краус
Дисциплината е най-високато от всички добродетели. Само така силата и желанието могат да бъдат уравновесени и усилията на човека дават плод.
Никос Казандзакис
Ако искаш, искаш нещо силно, то може да се сбъдне - просто трябва да положиш нужните усилия. Например повярвайте.
Нова Рен Сума
Аз съм Ужасният тривиум, демон на дребни задачи и безполезни работни места, огром на пропилени усилия и чудовище на навика.
Нортън Джъстър
Предишна
1
...
9
10
(Текуща)
11
...
19
Следваща