Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 5
Най-успешните ръководители често са мъже, които са изградили свои собствени компании. По ирония на съдбата самият им успех често носи на тях и членовете на техните семейства лични проблеми с интензивност, рядко срещана от професионалните мениджъри. И тези проблеми правят семейните фирми вероятно най-трудните за работа.
Хари Левинсън
Причинява ми голяма болка да съдя компанията, за която работя. Въпреки това трябваше да го направя. Достатъчно е да кажа, че има спор и смятам, че не ми е дадено това, което е мое.
Хауърд Стърн
В "Раждане" изследвам природата на новия свят, към който се приближаваме, с моя бизнес-духовен модел, нов модел за нов свят. Този възглед ще даде възможност на индивиди, компании и дори нации да преминат от колапс към положителна промяна и да обединят духовното и материалното, раждайки ново бъдеще.
Шари Арисон
Всъщност има много кръстосване между шарлатаните и фармацевтичните компании. Те използват същите трикове и тактики, за да накарат хората да купуват техните хапчета, но фармацевтичните компании могат да си позволят да използват малко по-сложни версии.
Бен Голдейкър
Вярвам, че Фейсбук ще стигнат до край. Те ще достигнат милиард членове и ще бъдат най-голямата компания в света. Това ще бъде платформа, през която всеки влиза в Интернет.
Бен Мезрич
Мога ли да управлявам компания, ако не мога да управлявам дори собственият си живот?
Адам Сандлър
Също така ще позволим на държавните компании да продават акции на своите работници и ще приемем закон, позволяващ на гражданите да създават свои собствени компании, без ограничения върху броя на служителите или върху продукцията на фирмата.
Вацлав Клаус
Вие, о, зрели, правите компания единствено с други зрели, а зрелостта ви е толкова зряла, че може да избухне само със зрялост!
Витолд Гомбрович
Стереотипният гей мъж е някой, в чиято компания се радвам, някой, който ме разсмива, някой, който бих искал детето ми да бъде. Стереотипната гей жена ме прави несигурна, съзнавайки провалите си като феминистка.
Айлет Уолдман
Трябва да спят, но добрата компания е враг на съня.
Дейвид Левитан
Процъфтявам в компанията на другите, обичам да съм общителен.
Дейвид Уолямс
Капиталът е възглавницата, която предпазва финансовите институции от неочаквани промени в стойността на техните активи. Колкото по-голям е ливъриджът, толкова по-малки са загубите, необходими за унищожаване на собствения капитал на компанията, оставяйки я без достатъчно пари за изплащане на хората, които държат дълга й.
Алекс Беренсън
В продължение на десетилетия Уолстрийт начислява на компаниите стандартна такса от 7 процента, за да продадат своите акции на обществеността.
Алекс Беренсън
Идеята, че служителите и компаниите имат социален договор помежду си, който надхвърля заплата, до голяма степен изчезна в бизнеса на САЩ.
Алекс Беренсън
Големите фондови компании имат много начини да увеличат възвръщаемостта на младите фондове, които искат да популяризират. И поне една от тези игри включва популярни предложения.
Алекс Беренсън
Като цяло големите компании предпочитат да растат органично, както обича да казва Уолстрийт. Тоест отвътре навън, чрез намиране на нови пазари или чрез вземане на пазарен дял от техните конкуренти.
Алекс Беренсън
Всеки шут може да има краткосрочни приходи. Стискате, стискате, стискате и компанията потъва пет години по-късно.
Джак Уелч
Ако смятате, че появата на Интернет, разпространението на евтини и ефективни информационни технологии и нарастващата фрагментация на потребителския пазар ще помогнат на по-малките компании да процъфтяват за сметка на бавно движещите се гиганти от Fortune 500, очевидно вие грешите.
Джеймс Суровецки
Компаниите, като хората, не обичат много да се променят.
Джеймс Суровецки
Животозастраховането стана популярно едва когато застрахователните компании спряха да го подчертават като добра инвестиция и вместо това го продадоха като символичен ангажимент на бащите към бъдещото благосъстояние на техните семейства.
Джеймс Суровецки
Дискусиите за здравните грижи в САЩ обикновено се фокусират върху застрахователните компании, но независимо от техните проблеми, те не са основният двигател на инфлацията в здравеопазването: доставчиците са.
Джеймс Суровецки
В свят, в който компаниите все повече знаят за своя бизнес в реално време, няма смисъл публичните отчети да следват предимно стария тримесечен график. Компаниите се занимават с жизненоважна информация до отчетния ден, в който момент пазарът полудява.
Джеймс Суровецки
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
19
Следваща