Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 2
Не съм такъв човек, който отдава цялото си доверие или чувства, а аз много добре изучавам всички компании.
Алишер Усманов
Звукозаписните компании наистина ме възмутиха, когато ми казаха да сваля теглото. Не можех да се занимавам и с това да изглеждам по определен начин. Така че напуснах бизнеса. И не съжалявам.
Ким Уайлд
Времето е приятел на прекрасната компания, враг на посредственият.
Уорън Бъфет
Вие няма да получавате 60 000$ на година след училище. Вие няма да станете вице-президент на компания със спътников телефон в колата, преди да печелите пари за тях.
Бил Гейтс
Двама са компания, четирима са партия, трима са тълпа. Един е скитник.
Джеймс Търбър
Нямам нужда от приятели. Предпочитам врагове. Те са по-добра компания и чувствата им към вас винаги са истински.
Дилън Томас
Комунизмът е като една голяма телефонна компания.
Лени Брус
Компанията без стратегия е готова да опита всичко.
Майкъл Портър
Стратегията очертава територия, в която една компания се стреми да бъде уникална.
Майкъл Портър
Това са гласовете на моите братя, скъпа; Обичам компанията на вълци.
Анджела Картър
В света има два типа компании: тези, които знаят, че са били хакнати, и тези, които не знаят.
Миша Глени
Американските работници няма да могат да се конкурират справедливо за работа, докато компаниите не трябва да плащат по-високи заплати в страни като Китай и Индия.
Анди Стърн
Иновациите изискват ресурси за инвестиране и можете да видите, че много компании се отдръпват и преминават в интензивен защитен режим в голям продължителен период на финансово бедствие.
Питър Сендж
Бъдещето е на тези компании, които виждат бедните като свои клиенти.
С. К. Прахалад
Наскоро ме попитаха дали ще уволня служител, който направи грешка, която струва на компанията 600 000 долара. Не, отвърнах, току-що изхарчих 600 000 долара за него. Защо бих искал някой да наеме опита му?
Томас Дж. Уотсън
Това вечно бързане на работа и компания ме съсипва душата, ако не и тялото. Повече уединение и по-ранни часове!
Уилям Уилбърфорс
Дори когато пиша пиеси, обичам да имам компания и психически мисля за тази компания като за компанията, за която пиша.
Уоле Шоинка
Компаниите са общности. Има дух на съвместна работа. Общностите не са място, където няколко души си позволяват да бъдат посочени като единствено отговорни за успеха.
Хенри Минцбърг
Колумбия има огромно разнообразие от растителни и животински видове, а ние имаме огромен потенциал. Малки и средни компании трябва да дойдат в Колумбия. От тук те имат достъп до целия пазар в Латинска Америка.
Хуан Мануел Сантос
Да си оцелял не означава да си силен - казваш на хората кога имаш нужда от ядене или пътуване, компания, каквото и да било. Обръща внимание на сърдечната мъдрост, чувства, не живее роля, а има уникален, автентичен живот, има какво да допринесе, намира време да обича и да се смее. Всички тези неща са качества на оцелелите.
Бърни С. Сийгъл
Компанията не постига нищо, ако мисли само ръководството.
Акио Морита
Търговията с вътрешна информация е трудна за доказване. За да бъде осъден, човек трябва да е купил или продал акции въз основа на съществена информация, която е едновременно непозната за широката общественост и вероятно е имала важен ефект върху цената на акциите на компанията.
Алекс Беренсън
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
19
Следваща