Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 19
"Няма значение дали съм взел, проблемът е, че не съм им дал. Ощетените са отделни хора в партийните компании, в общинския съвет, на които им дръпнах гърненцето с мед." - Кметът на Сливен, Йордан Лечков пред в. "24 часа"; 02.2006.
Йордан Лечков
"Васил Жечев е начетен, интелигентен и много приятен човек. За маса е прекрасна компания." (за шефа на съдийската комисия); 09.2004.
Стефан Орманджиев
Досадникът е човек, който ни лишава от самотата ни, без да ни предостави компания.
Хосе Ортега и Гасет
Ще отбележа празника в тесен семеен кръг, в компанията на Анита и на моя син. Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече? Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш.
Димитър Рачков
"След като Англома и компания галиха топката с петички, накрая Джон Карю й удари една здрава норвежка секира." (коментар от мач от Шампионската лига с участието на Валенсия)
Томислав Русев
Успешните компании се нуждаят от вдъхновени решения днес за да бъдат успешни и утре.
Ангел Кузманов Тодоров
Социалните мрежи елиминират географските и демографските бариери, като помагат на хората да се свързват и да общуват, а на компаниите - да правят иновации чрез сътрудничество.
Филип Котлър
Един изследовател, който преглеждал архивите на застрахователни компании, установил, че клиентите били склонни да си купят застраховка, когато продавачът приличал на тях по отношение ан възраст, религия, политически пристрастия или пък имал техните възгледи за тютюнопушенето.
Робърт Чалдини
В компанията на млади и красиви жени грозната жена прави като хората, които от страх да не загубят в спора се опитват ловко да променят темата. Всички искат да знаят коя е най-хубавата жена. На грозната й се ще да питат коя е най-богатата.
Никола дьо Шамфор
Предишна
1
...
16
17
18
19
(Текуща)
Следваща