Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 17
Характеризирам се като пенсиониран хакер. Прилагам това, което знам, за да подобря сигурността в компаниите.
Кевин Митник
Ако имах нужда да разбера за експлойт на сигурността, предпочитах да получа информацията, като осъществя достъп до файловете на екипите по сигурността на компаниите, вместо да преглеждам редове код, за да я намеря сам. Просто е по-ефективно.
Кевин Митник
Повечето хора приемат, че след като софтуерът за сигурност е инсталиран, те са защитени. Това не е така. Изключително важно е компаниите да бъдат активни в мисленето за сигурността в дългосрочен план.
Кевин Митник
Не познавам възможностите на нашите врагове. Но открих, че е доста лесно да заобиколя сигурността в определени телефонни компании в Съединените щати. Така че, ако едно любознателно дете може да го направи, защо да не го направи кибертерорист?
Кевин Митник
Една от любимите ми шеги за всички времена беше получаването на неоторизиран достъп до телефонния превключвател и смяната на класа на услугата на колега телефонен измамник. Когато се опитваше да се обади от вкъщи, той получаваше съобщение, което му казваше да внесе стотинка, защото превключвателят на телефонната компания получаваше вход, който показваше, че се обажда от телефонен автомат.
Кевин Митник
Обикновено компаниите ме наемат и знаят много добре кой съм и това е една от причините да искат да ме наемат.
Кевин Митник
Помислете за това: ако управлявате компания за милиони долари и вашата база данни с информация за клиентите е открадната, бихте ли искали да кажете на клиентите си? Не. Повечето компании не го направиха, докато законите не ги изискваха. В интерес на организациите е - когато са атакувани и информацията е открадната - да не казват на никого.
Кевин Митник
Проникването в сигурността на компанията често започва с това, че лошият човек получава някаква информация, която изглежда толкова невинна, толкова ежедневна и маловажна, че повечето хора в организацията не виждат причина, поради която артикулът трябва да бъде защитен и ограничен.
Кевин Митник
Рентабилността, растежът и предпазните мерки срещу съществуващи рискове са от решаващо значение за укрепване на дългосрочните перспективи на компанията. Но ако тези три фактора съставляват "твърда сила" на компанията, фирмите се нуждаят и от "мека сила": обществено доверие и приемане, спечелени чрез изпълнение на социалната отговорност на компанията.
Клаус Шваб
Жената се грижи за децата, а мъжът прекарва време в компанията на други мъже от неговата възрастова класа, в случая воини. Поне един от тях трябва да му прави компания по време на хранене, тъй като яденето в самота е забранено.
Корине Хофман
Всички религии и застрахователни компании се издържат само от страхът от смъртта.
Кристофър Мур
Джентълменът не налага компанията си на никого.
Л. Дж. Смит
Когато съм в компанията на други хора, част от мен леко се свива. Само когато съм в самота, аз мога напълно да се наслаждавам на моята компания.
Алън Брадли
Бях много изобретателен. Живеех в собствения си свят - баща ми каза, че съм самотник. Не самотен, просто щастлив в собствената си компания. И сега е същото. Имам нужда от време сам, което е може би защо обичам да пиша. Като казах това, обичам комуникативността на телевизионните предавания. Това е приятен контраст.
Алън Тичмарш
Нормалният здрав човек - студент, професор, инженер, подполковник, лекар, ръководител на компания е склонен да мисли за себе си не просто като за професионалист, а като за ас, даже ако това не е така.
Ленард Млодинов
С Индустриалната революция производството на храни беше делегирано на големи компании, за да могат жените и мъжете да бъдат в работната сила, да се приберат вкъщи, да залепят нещо във фурната и да ядат. Това се превърна в голяма индустрия, която няма любовна афера с храната, нито наистина се притеснява да ви подхранва или да ви дава правилното хранене.
Лидия Матичио Бастианич
Мисля, че компании като Nokia имат антрополози, които изучават как хората използват мобилни телефони, които извършват такъв вид търговска и маркетингова работа, продавайки на корпорации. Чудя се дали това има нещо общо с образа на по-невинния антрополог, който вече го няма.
Лили Кинг
Все още правя видеоклипове в спалнята си по избор, защото това е усещането за моята комедия, но възможността да правя съдържание с по-дълъг формат с продуцентска компания, с екип, който е малко по-издигнат в този смисъл, е наистина вълнуващо за мен, защото не е че е по-добре от това, което вече съм правил, но е различно.
Лили Сингх
Ако животът беше толкова лесен, че можеше просто да отидеш да си купиш успех, щеше да има много по-успешни компании в света.
Луис В. Герстнер
Други може и да го смятат за самотно, но аз знаех, че убежището трябва да бъде намерено в компанията само на собствения си ум.
Маделин Ру
Някои противници на етикетирането на ГМО твърдят, че разкриването на генетично модифицирани съставки ще увеличи цените на храните. Но всеки купувач знае, че хранителните компании редовно сменят етикетите си, за да предявяват нови твърдения и да подчертават иновациите.
Майк Помпео
Това говори за невероятния риск от правене на бизнес с Ислямска република Иран, ако американските компании трябва да се обърнат към федерално гарантирани механизми за финансиране, за да подкрепят бизнеса си там.
Майк Помпео
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
19
Следваща