Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 16
Капиталистичните системи функционират по-малко добре без държавна защита на инвеститорите, кредиторите и компаниите срещу монопол, заблуда и измами.
Едмунд Фелпс
1920-те и 1930-те години са период на сензационен растеж на производителността: нови продукти се появяват навсякъде и повечето от тези нови продукти и нови методи са разработени от хора, които са създали свои собствени компании.
Едмунд Фелпс
Мултинационалните компании използват технологичното си ноу-хау в своите чуждестранни дъщерни дружества, така че взаимните мултинационални взаимоотношения са ключови - те водят до голям интерес и в двете страни да останат отворени.
Едуард Прескът
Едва след години на борба и лишения младият художник трябва да се докосне до цвета - и то само в компанията на по-добрите си.
Ел Греко
Книгите са добра компания, в тъжни времена и щастливи времена, защото книгите са хора - хора, които са успели да останат живи, криейки се между кориците на книга.
Е. Б. Уайт
Усамотението е състояние, което най-добре се ползва в компанията.
Елинор Катън
В Либерия основната ни пречка е инфраструктурата: светлините, водата, пътищата. Компаниите не могат да работят без тези неща. И въпреки че имаме ангажименти от нашите партньори, е необходимо време да превърнем ангажиментите в пари.
Елен Джонсън Сърлиф
Заобиколен от златни покрития, маркизът не е никак спокоен сред онези хора, в чиято компания човек винаги трябва да държи устата си отворена, за да се смее или да говори.
Жан Тьоле
Винаги съм бил силно пристрастен към собствената си компания.
Зигфрид Сасуун
Имаше предишно поколение жени, които се издигнаха в редиците в среда, когато работата и животът бяха силно разделени. И мисля, че сега, поради технологиите, ние винаги сме на път. Където преди е имало трудов и домашен живот, сега това е един живот. И мисля, че много компании не разпознават това.
Иванка Тръмп
Мисля, че родителският отпуск е изключително важен - и това е лично решение. Част от изграждането на компания, чиято цел е да овласти жените във всички аспекти на живота, е, че дадох свобода на екипа си да определи как изглежда родителският отпуск за всяка от тях поотделно.
Иванка Тръмп
Основно моята работа е да бъда отвън и да внасям идеи в компанията и да кова промяна. Повечето хора мразят промяната. Заплашително е. Аз процъфтявам в това.
Ивон Шуинар
Но аз наистина се опитвам да управлявам тази компания, сякаш тя ще бъде тук след сто години. Това е важното.
Ивон Шуинар
Аз съм философът на компанията и камъкът в обувката. Аз съм този, който казва, че трябва да се постараем повече, да подобрим качеството на нашите продукти, да станем част от политическия процес, да помогнем за избора на хора, които са добри за околната среда.
Ивон Шуинар
Никога не съм искал да бъда бизнесмен; Бях занаятчия и умеех да работя с ръце. В един момент реших, че тази компания е най-добрият ми ресурс. Сега Патагония съществува, за да приложи на практика всички неща, които умните хора казват, че трябва да направим не само за да спасим планетата, но и за да спасим икономиката.
Ивон Шуинар
Растежът изобщо не е централен, защото се опитвам да управлявам тази компания така, сякаш тя ще бъде тук след сто години. И ако вземете мястото, където сме днес, и добавите 15% ръст, какъвто трябва публичните компании да имат, за да запазят стойността си своите акции, след 40 години щях да бъда многомилионна компания. Което е невъзможно, разбира се.
Ивон Шуинар
Дисни е просто Дисни. Това е компания, която е много добра в това, което прави – контролиране и популяризиране на имидж – докато не се случи нещо, което не може да контролира или прикрие.
Карл Хайасън
Тези, които се крият в малодушие, искат компания!
Каръл Пирсън
Ако една компания е действала зле, хората искат да я накажат - не за да предотвратят бъдещи нарушения, а просто защото са възмутени. И колкото по-възмутени са, толкова повече наказание искат да нанесат.
Кас Сънстейн
Ако качеството на въздуха в Лос Анджелис е ужасно, ако конкретен университет е необичайно скъп, ако престъпността в Далас се увеличава или ако една компания има много изтеглени играчки, прозрачността може да стимулира промяната. Всеки път, когато публичните или частните институции трябва да отговарят пред обществото, тяхното представяне вероятно ще се подобри.
Кас Сънстейн
Компаниите харчат милиони долари за защитни стени, криптиране и устройства за защитен достъп и това е загуба на пари, тъй като нито една от тези мерки не е насочена към най-слабото звено във веригата за сигурност: хората, които използват, администрират, оперират и отчитат компютърни системи, които съдържат защитена информация.
Кевин Митник
Бях очарован от телефонната система и как тя работи; Станах хакер, за да получа по-добър контрол над телефонната компания.
Кевин Митник
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
19
Следваща