Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания" - страница 14
Много от новите публични компании са в състояние да отчетат година или две силен ръст на продажбите на малка база, но растежът им почти винаги се забавя с течение на времето, благодарение на това, което инвестиционните специалисти наричат "законът за големите числа".
Алекс Беренсън
Докато растат, компаниите насищат своите пазари, стават по-сложни и трудни за управление и се изправят пред по-големи и по-утвърдени конкуренти.
Алекс Беренсън
За икономистите цените служат като решаващ сигнал за производителите и потребителите. На регулиран пазар държавата определя цени, достатъчно високи за частните компании, за да покрият разходите си и да спечелят гарантирана печалба за своите инвеститори. Но на дерегулиран пазар цените трябва да варират в зависимост от търсенето и предлагането.
Алекс Беренсън
Дори технологичните компании понякога получават добри новини.
Алекс Беренсън
Повечето компании могат да оцелеят, дори ако рейтингът им на дълга е понижен под инвестиционен клас, въпреки че те ще имат по-високи разходи за заеми.
Алекс Беренсън
Публично търгуваните американски компании отчитат продажби и печалби на инвеститорите всяко тримесечие.
Алекс Беренсън
рудно е да се определи колко искове за азбест са заведени или колко компании са похарчили за разрешаването им. Делата се завеждат в щатски и федерални съдилища и много компании не разкриват разходите си за сетълменти.
Алекс Беренсън
Корпоративните мениджъри често купуват или продават акции в своите компании, а акциите рядко нарастват или намаляват значително, когато се отчитат тези транзакции.
Алекс Беренсън
Компаниите купуват клиенти, когато не могат сами да спечелят нов бизнес. Те се сливат, когато техните ръководители нямат по-добра представа какво да правят.
Алекс Беренсън
Разбрах, че се отегчавам по-малко сам, отколкото в компанията на някой мъж, който изобщо не ме привлича.
Алекс Капю
Знам, че когато стоя сам под хилядометрова стена, гледам нагоре и обмислям изкачване, моите спонсори са най-отдалеченото от съзнанието ми. Ако ще рискувам, те ще бъдат за мен, а не за никоя компания.
Алекс Хонълд
Идея, която може да промени хода на компанията, може да дойде отвсякъде.
Джак Дорси
Покажете ми член на Конгреса, който е част от процеса на присвояване и аз ще ви покажа съпруга, дете или шурей с компания, която се възползва от федералните долари.
Джак Кар
Ръководителят на компанията трябва да има визия за развитието на компанията за много години напред.
Джак Ма
Не мисля, че има място за "артистичен темперамент". Професионалните артисти разбират, че изкуството е бизнес. Ако фирмите управляваха своите компании, както много художници правят кариерата си, те нямаше да останат отворени една година.
Джак Уайт
Всеки служител, а не само възрастните хора, трябва да знае как се развива една компания.
Джак Уелч
Всяка компания, която се опитва да се конкурира... трябва да измисли начин да ангажира ума на всеки служител.
Джак Уелч
Най-голямата възможност за големите компании дойде далеч в дигитализацията на вътрешните процеси.
Джак Уелч
Нито една компания, малка или голяма, не може да спечели в дългосрочен план без енергични служители, които вярват в мисията и разбират как да я постигнат.
Джак Уелч
Самотата не е свързана със себе си. Това е добре, правилно и добро, желано в много отношения. Самотата е да намерите място за кацане или не и да знаете, че каквото и да правите, можете да се върнете там. Обратното на самотата не е компания, а завръщане. Място за връщане.
Джанет Уинтерсън
Научете се да разчитате на други компании и да ги направите зависими от вас.
Джей Конрад Левинсън
Същността на партизанския маркетинг - душата и духът на партизанския маркетинг - е малкият бизнес: компании с големи мечти, но малки бюджети.
Джей Конрад Левинсън
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
19
Следваща