Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Компания"
Добрите маниери са изкуството, което прави хората общителни. Този, който най-малко кара хората да бъдат необщителни, най-добре се приема в компанията.
Джонатан Суифт
Умна жена е тази, в чиято компания можеш да се държиш колкото си искаш глупаво.
Пол Валери
Гугъл не е реална компания. Това е къща от карти.
Стив Балмър
Не съм повлиян от техниките или модата в която и да е друга кино компания.
Уолт Дисни
Много по-добре е да си купите прекрасна компания на справедлива цена, отколкото честна компания на прекрасна цена.
Уорън Бъфет
Книгата е градина, овощна градина, склад, парти, компания между другото, съветник, множество съветници.
Шарл Бодлер
Нищо не е толкова ярък пример за лоши маниери от ласкателството. Ако ласкаете цялата компания, не доставяте удоволствие на никого; ако ласкаете само един или двама, обиждате останалите.
Джонатан Суифт
В бъдеще на пазара ще останат само два вида компании: тези, които са в Интернет и тези, които са излезли от бизнеса.
Бил Гейтс
Фейсбук не е създаден за това, да бъде компания. Фейсбук се създаде за това, че да изпълнява социална мисия: да направи света по свързан и открит.
Марк Зукърбърг
Игрите ви дават шанс да се отличите и ако играете в добра компания, нямате нищо против, ако загубите, защото сте имали удоволствието от компанията по време на играта.
Гари Гигакс
Героите не понасят лесно компанията на други герои.
Кенет Кларк
Ако винаги мога да чета, никога няма да изпитвам нужда от компания.
Джордж Байрон
Понякога самотата е най-добрата компания.
Джон Милтън
Истинските моменти на удоволствие в моя живот са тогава когато ям в компания на своите приятели.
Моника Белучи
Само в брака жената може да се наслаждава на компанията на друг човек и едновременно - усещането за пълна самота.
Хелън Роулънд
Управлението на една монополна компания от търговци е може би най-лошата форма на управление за всяка една страна.
Адам Смит
Нищо не е толкова необходимо за един мъж, като компанията от интелигентна жена!
Лев Толстой
Лошите компании се унищожават от криза, добрите компании ги оцеляват, големите компании се подобряват от тях.
Андрю Гроув
Мнозина автомобилни компании просто обожават да казват: "Това е най-добрата кола в своя клас" Що за глупост? Представете си, ако аз изляза и кажа: "Имам сифилис - най-добрата от болестите, предаващи се по полов път".
Джереми Кларксън
Колкото повече научавах за тази нахална - почти бунтарска - компания, толкова повече тя ме привличаше, тъй като без извинение сочеше алтернатива в една самодоволна и креативно фалирала индустрия. Епъл представляваше нещо и имаше причина да бъде, че не беше само за печелене на пари.
Джони Айв
Рисуването никога не може да покаже носа си в компания с архитектура, без да бъде заглушено.
Джоузеф Търнър
Вярвам, че приетият модел на капитализъм, който изисква безкраен растеж, заслужава вината за унищожаването на природата и трябва да бъде изместен. В противен случай се опитвам да работя с тези компании и да им помогна да променят начина си на мислене за нашите ресурси.
Ивон Шуинар
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
19
Следваща