Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 8
Рейф не просто флиртуваше – той очарова момичетата до момента, в който те се влюбват в него, след което промени решението си. Нарекох го играч с дефицит на вниманието.
Кели Армстронг
Обичам да нося плоски обувки, но не съм от онези момичета, които обикалят наоколо в потни панталони и кецове.
Клаудия Шифер
Дълго време синът ни беше малко момче с аутизъм, което беше определен вид предизвикателство. Сега, когато той е тийнейджър с аутизъм - и тийнейджър, който забелязва момичета - изобщо сме изправени пред нещо друго.
Клер Лазебник
Аз съм момичето, което се спъва на дансинга и не може да намери пътя към изхода. Всички погледи са върху мен.
Лори Халсе Андерсен
Рано се научих да падам в живота – на около шест години, защото осъзнах, че това е начин да разсмееш момичетата.
Матю Пери
Няма такова нещо като модел за идеалната Канада. Какво би могло да бъде по-абсурдно от представата за "напълно канадско" момче или момиче? Едно общество, което набляга на еднообразието, поражда нетърпимост и ненавист.
Пиер Елиът Трюдо
Светът е пълен с чужди момичета.
Хенрик Ягоджински
Момичетата и котките си приличат. При момичетата също има тайна, сякаш знаят нещо, но няма да го кажат, а и двата вида са склонни към съзерцание.
Пол Галико
Цяло поколение момчета и момичета бродят по света в търсене на Светият Граал – партньора на своите мечти... Но докато не осъзнаем разликата между романтична любов и истинската любов, нашите търсения са напразни. Търсим това, което не съществува.
Ума Търман
Ако една бременна жена иска момче, тогава тя ще бъде посъветвана да не срязва нищо наполовина, тъй като в този случай ще се роди момиче.
Маргарет Мийд
Мъжете смятат, че момичетата са като книги - ако корицата не е привлекателна, тогава не бива да четете.
Мерилин Монро
Момичетата са безкрайно по-сложни от момчетата, а жените повече от мъжете. И в това няма съмнение. Просто не обичаме да мислим за това. Със сигурност мъжете не обичат да мислят за това.
Морис Сендак
Преди момичетата се изчервяваха, когато ги засрамят: сега се засрамват, когато се изчервят.
Морис Шевалие
Всяка нова дума, вкоренена във въображението на момичето, даваща щедра реколта от изображения и догадки.
Одри Нифнегър
Няма нищо по ужасно за младите момичета от силиконови гърди. Аз съм за природните форми!
Парис Хилтън
За да получите истинско удоволствие от тези момичета, на вас са ви необходими три неща: време, пари и късогледство.
Робърт Орбън
Искаха да ви направят просто момиче, но това е като съхраняване на диамант в калта. Калта изсъхва и пада...
Сара Уотърс
Дотогава нито едно момиче не беше събудило любовта ми, но се сприятелих с млад мъж, който споделяше моите идеали и книжни пристрастия. Беше онази почти патологична, ефирна, плаха, страстна връзка, на която са способни само млади мъже, и то само докато момичетата наистина не влязоха в живота им.
Себастиан Хафнер
Не знаех как момиче от работническата класа като мен може да изкарва прехраната си в света на изкуството.
Вивиан Уестууд
Преследвах едно момиче две години, докато разбрах, че имаме еднакъв вкус. И двамата бяхме луди по жените.
Граучо Маркс
Нека момичетата са момичета, а не булки.
Дезмънд Туту
Американските момичета често се омъжват за някой, когото не могат да издържат, за да се заканват на някой, който могат.
Джеймс Търбър
Предишна
1
...
7
8
(Текуща)
9
...
19
Следваща