Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 7
Хората казват, че съм хубаво момиче, което казва ужасни неща. Склонна съм да твърдя обратното на това, което мисля. Надявате се, че абсолютната сила на това надхвърля и достига до публиката.
Сара Силвърман
Никога не вярвайте на симпатично момиче с мръсна тайна.
Сара Шепард
И не става въпрос само за това, че ме нараняваш. И аз ще те нараня, дори и да не искам, не съм момичето, за което ме мислиш. И ще запомниш този разговор и ще ти се прииска да ме послушаш.
Синда Уилямс Чайма
Две момичета ме нарекоха затворен ум. Казвам им, че са толкова отворени, че мозъците им изтекоха.
Такър Макс
Случайно момиче след връзка: "Обичаш ли ме?" Такър: "Не разбирам въпроса."
Такър Макс
Всяко момиче е богиня.
Франческа Лия Блок
Поне момичетата в историите бяха живи, преди да умрат.
Франческа Лия Блок
В изкуството не съм нито любител, нито експерт. Аз съм просто момиче, което трябва да работи, за да живее.
Фрида Кало
Когато за първи път дойдох в Америка, знаете ли, щях да гледам вестниците и да виждам жените на кориците на списанието. Никога не бях виждал някой да се усмихва така, както се усмихват тези момичета! Все едно нямат от какво да се притесняват!
Анчи Мин
Трите момичета седяха и лежаха до нея, държаха се едно за друго, плачеха, ръцете, краката и косите им бяха заплетени като корените на близки дървета, риданията ги разтърсваха като листа при силен вятър.
Шанън Хейл
Всеки мъж в крайна сметка избира момичето, който вярва в него повече, отколкото той сам на себе си.
Ащън Къчър
В Холандия съм виждала добронамерени, принципни хора, заслепени от мултикултурализма, съкрушени от императива да бъдат чувствителни и уважаващи имигрантската култура, като същевременно пренебрегват престъпните злоупотреби с жени и момичета.
Аян Хирси Али
И момчета, ако експлоатирате момиче, то ще се върне, за да ви хване. Това се нарича "карма".
Бил О'Райли
Извинете, но никога не ми се случи нищо особено важно... Аз съм просто момиче, което е забравило да погледне в двете посоки, преди да премине улицата.
Габриел Зевин
Тя би ти донесла страхотна книга, защото беше сватовник на книги, защото обичаше книгите така, както другите момичета обичаха дрехите.
Деб Калети
Ако имате двадесет момчета в стаята и просто вкарате едно момиче, вие променяте цялото настроение и всички свирят по различен начин.
Джак Уайт
По някаква причина, различни търговски обекти и личности се ангажират да накарат света да мисли, че младите момичета вече не говорят или не се интересуват от феминизма, че с това е напълно свършено. Но не е така.
Джей Кортни Съливан
Въпреки че индивидуалните темпераменти варират, момчетата са създадени да бъдат по-напористи, дързостни и възбудими от момичетата.
Джеймз Добсън
Освен ако мъжете не са активни съюзници, никога няма да сложим край на насилието срещу жени и момичета.
Ева Енслър
И двете ми момичета имат много високо самочувствие, защото и двете успяха да овладеят определени неща; Мисля, че това е добро за тяхната увереност.
Ейми Чуа
Просто харесвах момичета, защото нямаше как да не го направя.
Емили М. Данфорт
Вегас представлява идеята за Америка, която имах като дете. Големите коли, хубавите момичета; всичко е възможно във Вегас.
Жоел Робушон
Предишна
1
...
6
7
(Текуща)
8
...
19
Следваща