Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 6
Аз съм добра майка. Но това не означава, че съм добро момиче. На мен ми е нужен риск.
Моника Белучи
Всяко момиче създава мечта в ума си; всеки има нужда от идол.
Роберто Кавали
Мъжете от момчета се отличават със способността да командват жените, а жените от момичета със способността да използват мъжете в свой интерес.
Чезаре Павезе
Щастие: да гледаш телевизор на гости при твоето момиче по време на прекъсване на захранването.
Боб Хоуп
Когато бях малко момиче, се научихте да шиете всички дупки в нещата, скъпани чорапи, но вече никой не поправя нещата.
Вивиан Уестууд
Винаги съм се чувствала героично в живота си... Като дете си спомням малки момичета на детската площадка, които стенеха за това как момчетата могат да правят повече, отколкото биха могли. Изобщо не мислех, че е така. Родителите ми не се отнасяха към мен като към момиче.
Вивиан Уестууд
Винаги са ми говорили, че аз съм обичайно момиче. До колкото помня, аз исках да докажа, че и обичайните момичета също могат да достигнат успех.
Деми Мур
... от едно момиче има по-голяма полза, отколкото от двадесет момчета.
Джеймс Матю Бари
Ако момчето и момичето си тръгнат заедно към залеза, хванати ръка за ръка в последната сцена, това добавя 10 милиона към бокс офиса.
Джордж Лукас
На всички малки момичета трябва да се казва, че са красиви, дори и да не са!
Мерилин Монро
Аз съм просто момиче в униформа на медицинска сестра, но това не означава, че знам как да спася тези мъже, а те - те са мъже в униформи, но това не означава, че знаят как да умрат.
Маркъс Седжуик
Терористите не мислеха, че момичетата от Язиди ще имат смелостта да разкажат на света всеки детайл от това, което са направили за нас. Ние ги опровергаваме, като не оставяме техните престъпления да останат без отговор.
Надия Мурад
Образованието на нашите млади момичета е основата за растежа и развитието на Нигерия.
Нгози Оконджо-Ивеала
Инвестирането в жени е интелигентна икономика, а инвестирането в момичета, хващането им нагоре по течението, е още по-интелигентна икономика.
Нгози Оконджо-Ивеала
Колко е сладко да се живее, как е сладко да се побеждават морета и момичета, врагове и думи.
Николай Гумильов
Интересно е, защото живеем в страна, където затлъстяването е толкова огромно. И тогава отражението на пистите са толкова слаби момичета. Така че има две крайности, които са почти като отражение на самите тях и е много трудно да си по средата с момичета, които са просто здрави.
Нина Гарсия
Лъжата е най-забавното, което едно момиче може да има, без да сваля дрехите си. Но е по-добре, ако го направите.
Патрик Марбър
Маркетингът на момичета постоянно представя хиперсексуализирана идея за момичета; от тях се очаква да изглеждат секси, но да бъдат откъснати от сексуалността си.
Пеги Оренщайн
Когато бяхте малко момиче, госпожо... това ли беше жената, която мечтаехте да станете?
Андрю Шон Гриър
Ако не можете да се смеете заедно в леглото, има вероятност така или иначе да сте несъвместими. Предпочитам да чуя момиче да се смее добре, отколкото да се опитва да ме възбуди с дълги, мълчаливи, прочувствени, тайни погледи. Ако можеш да се смееш с жена, всичко останало си идва на мястото.
Ричард Франсис Бъртън
Момичетата заемат много място. Имах много място за това.
Роб Шефийлд
Знаете песента на Принс, в която телефонът на момичето звъни, но тя му казва, "който и да се обади, не може да е толкова сладък като теб?" Копнея да изживея този момент в реалния живот.
Роб Шефийлд
Предишна
1
...
5
6
(Текуща)
7
...
19
Следваща