Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 5
В Съединените щати последната записана клитордектомия за лечение на мастурбация е извършена през 1948 на петгодишно момиче.
Ева Енслър
Вместо да пиша песни за момичета, имам склонност да пиша албуми, които според мен са малко странни.
Ед Шийрън
Всички момичета знаят, че сега могат да бъдат всичко. Тази трансформация за мен е едно от най-удовлетворяващите неща.
Елен Джонсън Сърлиф
За милиони момичета по света майчинството идва твърде рано. Онези, които раждат деца като юноши, страдат от по-висока майчина смъртност и заболеваемост, а децата им са по-склонни да умрат в ранна детска възраст.
Естер Дюфло
В дълбочината на душата ми аз съм мило момиче, което иска само да се весели.
Кейти Пери
Ръцете са визитната картичка на момичето; Шията е нейният паспорт; Гърдите са задграничен паспорт.
Коко Габриел Шанел
Ако момичетата действително ме считат за образец за подражание то аз наистина се гордея с това.
Кристен Стюарт
Знаех, че никога няма да играя хубавото момиче.
Кристина Ричи
Красотата не е само бяло момиче. Има толкова много различни вкусове и нюанси.
Куин Латифа
Момче и момиче могат да бъдат просто приятели, но в един или друг момент, те ще се влюбят един в друг. Може би временно, може би в погрешния момент, може би твърде късно, а може би и завинаги.
Дейв Матюс
Има три неща, които един мъж трябва да иска да промени в момичето си: нейната фамилия, адрес и гледната и точка за мъжете.
Кид Куди
Ако някое момиче е хубаво, това не значи, че е свястно. И обратното. Не се интересувам от външния вид. Харесвам недостатъците и смятам, че те правят нещата интересни.
Сара Десен
Акселерация: момичетата изглеждат като девойки, девойките – като жени, а жените – като мъже.
Аркадий Давидович
Ех, беше чудна нощ, топла нощ, нощ за вино, лунна нощ, нощ да притискаш момичето си, да говориш, да плюеш и да се възнасяш. Което и направихме.
Джак Керуак
Дийн беше западният родственик на слънцето. Леля ми ме предупреждаваше, че той ще ме вкара в беля, но аз чувах нови повици, съзирах нови хоризонти и при моята младост повярвах в тях; дори и да ми докараше някоя беля или да отхвърлеше другарството ми, дори и да ме оставеше, както се случи после, да гладувам на улицата или да лежа самотен в болнична постеля - какво от това? Аз бях млад писател и исках да излетя. Знаех, че някъде по този път ще има момичета, прозрения, всичко; някъде по този път щяха да ми предадат бисера.
Джак Керуак
Всичко е наред, момиче, ще го правим докато слънцето залезе завинаги. И си успяла да изгубиш освен изгубеното? Ние сме паднали ангели, които не така и повярваха, че нищото означава нищо.
Джак Керуак
Предполагам, че съм само стар умопобъркан учен на дъното. Дайте ми подземна лаборатория, половин дузина атомни удари и хубаво момиче в прозрачен воал, очакващо да бъде превърнато в шимпанзе, и повече не се интересувайте кой ще пише националните закони.
Сидни Джоузеф Перълман
Не мисля за себе си като за бедно, лишено момиче от гетото, което е направило някакво добро. Мисля за себе си, като за някой, който от най-ранни години знае, че е отговорен за себе си и е длъжен да прави добро.
Опра Уинфри
Тя е момиче с голямо сърце и с бедра, които му съответстват.
Хени Янгмен
За да направя комедия, са ми нужни само парк, полицай и красиво момиче.
Чарли Чаплин
Няма нищо по-лошо от момиче, облечено цялото в розово.
Бьорк
Голям социален успех е едно красиво момиче да си изиграе картите така, сякаш е най-обикновена.
Франсис Скот Фицджералд
Предишна
1
...
4
5
(Текуща)
6
...
19
Следваща