Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 4
В Ирландия при момичетата има избор между вечна девственост и вечна бременност.
Джордж Едуард Мур
Никой не иска момиче, чиято красота е неусетна за всички, освен за него...
Джърмейн Гриър
Момичето е красиво, като цвете. И всяко цвете трябва да е малко разтворено.
Ева Лонгория
Най-доброто украшение за момичето е скромността и прозрачната рокля.
Евгений Шварц
Чувствам се като лошо момиче, и това ми харесва.
Кристина Агилера
Ако отново бях момиче, бих искал да бъда като моите фенове, бих искал да бъда като Мадона.
Мадона
На този свят има момичета, на които добрият им нрав и чисто сърце не им позволяват да имат по два любовника наведнъж.
Алфред дьо Мюсе
Едно момиче в колата струва колкото пет в телефонния указател.
Мей Уест
Единайсетгодишно момиче е много неща наведнъж, но не и момиче.
Маркъс Зюсак
Дори и най-сладкото момиче се нуждае от твърд център, или тя няма да се справи там!!
Масаши Кишимото
Никога не й е хрумнало, че литературните мъже, ако изобщо харесват жени, не искат литературни жени, а момичета.
Мюриъл Спарк
Тя е красива. (Удивително е как момичетата могат да кажат това и да го направят най-ужасяващата обида.)
Нед Визини
И ако мъжът, който някога е бил момче, което е обещало, че никога няма да се влюби в друго момиче, докато е жив, изпълни обещанието си, това не е защото е бил упорит или дори лоялен. Той не можеше да си помогне.
Никол Краус
Аз съм обикновено момиче, имам баща, който всеки ден чете вестници и брат, който ходи в колеж, и неговите приятели, които често говорят за мен. Но мисля, че хората забравят, когато говорят за актьори, че ние сме обикновени хора.
Приянка Чопра
Веднъж ме попитаха, какви момичета харесвам. Отговорих им, че са тези, които одобрява майка ми.
Райън Гослинг
Би било хубаво да направя филм, в който не трябваше да задушавам момичето, за да я взема.
Рей Лиота
Но когато момиче даде на момче мъртъв калмар - това трябваше да означава нещо.
Уилям Голдман
Главният герой на повечето ми филми е момиче. Мога да обясня много дълго какво искам да кажа с това и как стигнах до това, но е по-добре да се огранича до кратък отговор: нещото е, че наистина обичам жените.
Хаяо Миядзаки
Не избирайте по-добрия човек, изберете онзи, който ще ви направи по-доброто момиче.
Челси Хендлър
Това е подходящ момент да попитате апологети на ислямския режим, който деградира исляма? Кой налага убиване с камъни, насилствен брак на непълнолетни момичета и бичуване, за да не носи забрадка? Представят ли подобни практики древната история и култура на Иран, неговото етническо и религиозно разнообразие? Неговите векове на чувствена и подривна поезия?
Азар Нафизи
Ако едно момиче дойде красива на среща - кой ще е разстроен, че е закъсняла? Никой!
Джеръм Дейвид Селинджър
Нищо освен религията не би могло да убеди нормалното момиче да направи себе си да изглежда толкова ужасно.
Джон Брънър
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
19
Следваща