Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 3
Хората казват, че би било ужасно, ако направим всички момичета хубави. Мисля, че би било чудесно.
Джеймс Д. Уотсън
Но това, което истински конските момичета откриват в крайна сметка, е, че гаджета, съпрузи, деца и кариера са заместителите на конете.
Джейн Смайли
Бяхте на възраст, в която можете да се влюбите в момиче над изражение, над жест.
Юнот Диаз
Поглеждам назад през рамото си и усещам присъствието на интензивно младо момиче, а след това изменчива и разтревожена млада жена, както е с високи мечти и неспокойни, романтични стремежи.
Кей Редфийлд Джеймисън
Но е вярно, че някои списания имат политика да показват само определено количество черни момичета на кориците си. Наоми е права. Не е честно и бих искала да се промени.
Клаудия Шифер
Никога, със сигурност, не знаеш колко красиво едно момиче е, докато не го срещнеш. Цялата й красота се крие в индивидуалността й.
Зак Ефрон
Брак по любов наричаме брак, в който самостоятелен мъж се жени за красиво и богато момиче.
Пиер Бонар
Червените рокли трябва да се купуват много предпазливао, а и не могат да се носят толкова често. Но разбирам жените, дръзнали да направят таквва покупка. Мъжете винаги се итнересуват: "А кое е онова момиче с червената рокля?
Марлене Дитрих
Ако не си сигурен да целунеш ли момичето или не, за всеки случай го целуни.
Янина Ипохорска
По-добре да имам две момичета на двадесет и една всяко, отколкото едно на четиридесет и две.
Уилям Клод Фийлдс
Малко момичета са така добре оформени, както добрият кон.
Хана Аренд
Участието в битките е като ухажването на момичета: тези, които са най-смели и предявяват най-много претенции, обикновено те печелят.
Ръдърфорд Хейс
По времето когато другите момичета искаха да станат балерини, аз мечтаех да бъда вампир.
Анджелина Джоли
Аз винаги съм се старала да намеря такъв мъж, с който да се чувствам като малко момиче. Това беше докато не разбрах, че всички мъже са като малки момичета.
Мила Йовович
Мисля че британските момичета имат много еклектичен и уникален стил.
Никол Ричи
Сянката от прожектора може да развали фигурата на момичето.
Одри Хепбърн
Когато бях момиче, имах само две приятелки, при това въображаеми. И те си играеха само една с друга.
Рита Ръднър
Любовта е толкова объркваща - кажете на момиче, че изглежда страхотно и кое е първото нещо, което правите? Изгасвате светлините!
Робърт Орбън
Западните феминистки идват при нас със своите идеи: жената е като мъжа, трябва да се издигне в небето, да отиде в морето. А отговора е недоумение. Нашите момичета не искат да се качат на трактор, те искат да седят върху възглавница с пух.
Светлана Алексиевич
В къщата, в която живея, има осем момичета и на практика всички са добре изглеждащи. Можеш да разбереш, че съм зает.
Франц Шуберт
Харесва ми да съм жена, а не момиче.
Шарън Стоун
Хайде момичета и оставете всяка надежда зад гърба си.
Граучо Маркс
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
...
19
Следваща