Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 17
Кое момиче не иска някой да се грижи за нея?
К. У. Гортнър
Но какво да дадете на момиче, чиято душа съдържа цялата Вселена, когато главата ви е здраво заседнала на планетата Земя?
Кристъл Съдърланд
Той никога не е бил най-добрият му приятел, Александър. На бойното поле той беше солиден, спокоен и смел, но след това беше като момче след първото си момиче - само се хвалеше и нямаше нищо. Как може богът да стане толкова много човек?
Майлз Камерън
Когато си момиче от гимназията, няма нищо по-чудотворно от момче от гимназията.
Къртис Ситенфелд
Момичетата управляват света.
Кюаво
Защото баща ми ми каза, че добрите момичета харесват лошите момчета, а аз съм лоша. Много зле.
Л. Дж. Шен
Момичетата са толкова глупави... За щастие те имат майки, които да ги ръководят.
Алън Милн
Мъжът мечтае да намери всичко в една жена - любовница, домакиня, кралица и момиче Това са четирите основни прояви на женската енергия, четирите основни състояния на жената.
Лариса Ренар
...Имам толкова много свои мечти и си спомням неща от детството си, от времето, когато бях момиче и млада жена, и нищо не съм забравила. И така, защо мислехме за мама като за майка от самото начало? Тя нямаше възможността да преследва мечтите си и съвсем сама се сблъска с всичко, което й нанесе епохата, бедността и тъгата, и не можеше да направи нищо за много лошото си положение в живота, освен да претърпи това и да надхвърли и да живее живота си по най-добрия начин, отдавайки му тялото и сърцето си напълно. Защо никога не съм се замислял за мечтите на мама?
Кюн-сук Шин
Според дневника му той е прекарал пътуването, представяйки се на всяко красиво момиче, което е видял, включително общо пет между Чикаго и Охайо.
Лаура Хиленбранд
Когато бях малко момиче, първата ми връзка със света беше като читател. Понякога изпитвам носталгия по онези времена, по всички емоции, които изпитвах като дете - откривайки романи, откривайки Дикенс, Балзак или Достоевски. Исках да бъда като тези мъже.
Лейла Слимани
В Мароко се настоява за авторитет. Децата не се насърчават да говорят пред родителите си. Родителите ми не бяха такива. Бях от типа момиче, което можеше да каже на баща си: "Не, това, което казваш, е абсолютно невярно и не съм съгласна с теб."
Лейла Слимани
Когато бях малко момиче и хората ме питаха какво искам да бъда, когато порасна, винаги съм казвала, че искам да ми плащат, за да мисля. Така че за мен да мечтая, да мисля, да пиша - това е прекрасно.
Лейла Слимани
Не е честно. Мъжете могат да приемат дебелостта си като уникална личностна черта, но ние, момичетата, трябва да седим на самия ръб на столовете в късите си панталони, за да не разкриваме целулита на гърба на краката, за който се чувстваме зле, въпреки че всички го правят.
Лейла Хаулънд
Това е все едно да ходиш в училище за момичета през целия си живот: трудно е да се повярва, че и момчетата са хора.
Лейла Хаулънд
"Пожелавам по-добър живот. Пожелавам храна за децата си. Иска ми се сексуалното насилие и експлоатацията в училищата да спрат." Това е мечтата на африканското момиче.
Лейма Гбоуи
Момчетата, които предупреждават момичетата да не се влюбват в тях, е толкова наистина глупаво, че трябва да има по-висок процент на успех.
Лена Дънам
Но аз съм момиче със силен интерес да имам всичко и това, което следва, са обнадеждаващи съобщения от фронтовата линия на тази борба.
Лена Дънам
Не знам на кого му хрумна тази идея, че е готино да мразиш други момичета, защото не е така.
Лили Сингх
Само едно нещо ме тревожи: как при такъв образ на живот да срещнеш добро момиче?
Линус Торвалдс
Ако смятате, че трябва да критикувате приятелите на дъщеря си - а понякога трябва - използвайте думите и тона си, за да съобщите, че момичетата са в сложна ситуация, а не че са лоши хора.
Лиса Дамур
Научихме, че момичетата са много по-склонни да търсят помощ за страдащ приятел, ако могат да разчитат на възрастните да уважават племенната им лоялност.
Лиса Дамур
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
19
Следваща