Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 15
Има няколко неща, които едно момиче не може да забрави, Ри. Една от тях е целувка с точния човек.
Джули Джеймс
Защото преди девет години се приближих до най-красивото момиче в бара и тази вечер тя все още е единственият човек, с когото искам да говоря.
Джули Джеймс
Момиче от Северен Фримонт е обезкуражено от пощальона, който й казва, че само предател би се осмелил да размени писма с японците.
Джули Оцука
Като момиче имах нулев интерес към печката. Винаги съм имал здравословен апетит, особено за прекрасното месо и свежите продукти от Калифорния, но никога не съм била насърчавана да готвя и просто не виждах смисъл в това.
Джулия Чайлд
Едно момиче трябва да насочи поглед към мъж, който има пари; или ако не, кой може да очаква да дойде в пари; или ако не, кой има парични връзки.
Джъд Морган
Тъй като той се роди, тя гледаше на Джай с комбинация от отвращение и възхищение. Струваше й се, че той има начин да смекчи несъвършенствата на живота с мечтите си и самочувствието, което светът дава на момчетата. Което при момичетата се смяташе за недостатък в характера или доказателство за мрачно възпитание.
Дипа Анаппара
Къде свършва животът на момчето и започва животът като легенда? Най-вероятно за Ал Капоне, това се е случило някъде между работата за Джони Торио и работата за Франки Йейл и брака му с хубавото ирландско момиче, което е казало на всеки, който би го послушал, че той е разбил сърцето й, но тя така или иначе го обича.
Диърдри Беър
Но едно момиче, което не се отказва от книгите, е дори неприлично.
Доминик Бона
Правило №3 Дръж си устата затворена. По-добре дори да ухапеш езика си. И момичета, не забравяйте: за красива усмивка прощават всеки грях.
Дона Кауфман
Момичетата много пъти ме вкарват в беда.
Дънкан Джоунс
Ако ти си с правилното момиче, на вас ще ви е добре даже на пейката на автобусната спирка.
Александър Скарсгард
Ако разчиташ, че момичетата сами ще дойдат при тебе, то ти е осигурена самотна старост!
Александър Фадеев
Красивите момичета са страшно горделиви.
Едвард Радзински
Те беше недостъпно създание на мечтите и той отдаваше на нея своите желания. Гордън избавяше себе си от необходимостта да обича момичетата, които го обкръжаваха.
Едмънд Хамилтън
Ако едно момиче не може да бяга или да се скрие, то трябва да остане там, където е, да поддържа максимално достойнство... и да държи пистолет в готовност в таен джоб на полата си.
Елизабет Лоуел
Бракът е целта и краят на всички разумни момичета, защото това е смисълът на живота.
Елинър Глин
Когато четете роман, мисля, че причината, поради която се интересувате от това как се развива даден сюжет, е, че го приемате като точка за данни в голямата история за това как работи светът. Получава ли такъв и такъв тип момичето в крайна сметка? Изневярата носи ли някога щастие? Как победителите стават победители?
Елиф Батуман
Главното в отношенията между момче и момиче е честност.
Елън Шрайбер
За да играе в комедия, на момичето е нужен тон смелост. Да бъдем смешни за нас е противоестествено.
Ема Стоун
Момичетата не трябва да се боят да бъдат умни.
Ема Уотсън
Най-печалната участ на момичетата е да се унижат пред момчетата.
Ема Уотсън
Правех моя малък щанд, който направих за красивите момичета, така че те бързо ще ме харесат и няма да се опитат твърде много да ме опознаят извън ролята ми на мъдрец Камерън сирачето. Може би това беше малко като флирт, но и вид защита: Не се приближавайте твърде близо; Аз съм само шеги без съдържание.
Емили М. Данфорт
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
19
Следваща