Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 14
Мъжете и жените са уникални и различни, защото мозъкът им е различен. Няма ограничения за момичетата. Баба ми беше много силна, майка ми също. Тя също знаеше какво означава да си жена и съпруга и беше много успешна в това.
Джеймз Добсън
Връзката между момче и момиче естествено става по-интимна, докато прекарват времето си заедно.
Джеймз Добсън
Беше свикнал хората да го зяпат на улицата - селяните, които го плюеха или се смееха. Но засега той се чувстваше безопасно заобиколен, утешен, докато си пое дълбоко дъх и се разтопи в добротата на момичетата.
Джейми Форд
Един от проблемите със сексуалното възпитание... е, че също така лишава децата - особено момичетата - от тяхната скромност, за да се изяснят всеки детайл от анатомията, физиологията и използването на презервативи.
Джеймз Добсън
Момче или момиче, които знаят, че у дома изобилства любовта, няма да възмути заслужено наказание. Който не е обичан или игнориран, ще мрази всякаква форма на дисциплина.
Джеймз Добсън
В продължение на седемдесет и пет години правя дамски рокли. Това означава, че в продължение на седемдесет и пет години радвах жените. В продължение на седемдесет и пет години съм карал зрелите жени да се въртят пред огледалото като млади момичета. От седемдесет и пет години накарах младите момичета да се погледнат в огледалото и за пръв път да видя жена, която се взира в тях. Накарах очите на младите мъже да изскочат. Накарах очите на възрастните мъже да изскочат. Защото правилната рокля прави това. Това кара обикновените жени да се чувстват необикновено.
Джейн Л. Роузън
Как може да бъде толкова упорит, безстрашен и секси едновременно? Това еволюционен трик ли е - да можеш да примамиш момиче с външния си вид, въпреки че ти самият си пълен глупак?
Дженива Лий
Вие, от друга страна, искате да знаете нещата. И никой не може да прости на момиче за това.
Дженифър Донъли
Ето нещата, от които умират момичетата: глад, болести, злополуки, раждане и насилие. За да убиеш момиче, е необходимо повече от болезнено сърце. Момичетата са твърди като скали.
Дженифър Донъли
Той казва, че момичетата са революционна душевна сила, която може да промени света реално. Гърдите ми се чувстват тежки от нещо, което се чувства едновременно страшно и добро.
Дженифър Матю
Вместо безделие, суета или интелект, формиран от храненето на други хора с лъжица, момичетата ми са придобили енергия, индустрия и независимост.
Джералдин Брукс
Не знам какво трябва да направи едно момче, за да впечатли момиче в наши дни.
Джеф Кини
Освен това в средата на първия семестър всички момичета получиха черни котенца, които също трябваше да бъдат научени да летят на метла.
Джил Мърфи
Момиче, което обновява статуса си в социалните мрежи, не може да има представа, какво е истинска тайна.
Джилиан Флин
Всичко, което е добро през деня, е още по-добро през нощта. Въртележката, виенското колело, целуването на момичета.
Джо Хил
Глупави момичета, главите ви са пълни с момчета.
Джон Ашбъри
Няма какво да се направи: всяко момиче, което наскоро откри, че тялото й привлича мъже, ще го отвори до всякакви приемливи граници.
Джон Брънър
Фактът, че едно момиче се жени без съгласие на родителите, не е нищо ново. Това, скъпа моя, е истинска женска слабост.
Джон Гей
Сега си само момиче, но след това ще станеш жена, а умните жени са много опасни.
Джоузеф Дилейни
Мама винаги ми разказва всички истории за това как е била момиче, за да ми покаже, че разбира всичко.
Джуди Блум
Като повечето момичета, аз фантазирам да бъда един вид принцеса.
Джули Андрюс
Бях много тъжно малко момиче.
Джули Андрюс
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
19