Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче" - страница 13
Бях ударен от вампир, индийско момиче и панда... Би трябвало да съм във видео игра.
Адам Рекс
В китайският език и знака 140 са достатъчни, да съблазниш момиче, и за това, че да се напише Конституция.
Ай Уейуей
Бих искал също да бъда такъв литературен герой. Денонощно момиче, което се скита по улиците на града и намира убежище в някакво кафене.
Бенедикт Уелс
Когато бях момче, ако момиче забременее, срамът беше поставен върху нея и момчето можеше да се измъкне.
Бил Козби
Новото момиче иска да чуе за старите само гадни неща.
Брайън Лий О'Мали
Сред всички фенове на момичето истинският мъж ще бъде този, на когото тя може да се възхищава и който ще я превъзхожда по достойнство, защото това е мъжът, който ражда любов.
Ватсаяна Маланага
Момичето е завладяно от забавленията на децата, в млада възраст - от изкуствата, зряла жена - от завладяването на поверените на нея.
Ватсаяна Маланага
Нито прекалената снизходителност, нито прекомерното постоянство не успяват с момичетата - нека те отидат по средния път.
Ватсаяна Маланага
А имаше и много бели "снежинки". Това е такъв костюм, когато наоколо има много бяла марля, а в средата стърчи някакво момиче.
Виктор Драгунски
Момичетата са тънки хора, те трябва да са готови да се явят, иначе може да предизвикаш недоволство.
Владимир Кузмин
Работата е там, че фантазията ми да бъда родител винаги включваше борба за непопулярното ми дете, правене за нея това, което собствените ми родители не можеха да направят за мен, когато бях момиче. Толкова съм готова да бъда майката на това малко момиченце.
Айлет Уолдман
Нищо не пречи на красивото момиче да се изправи пред книгите си.
Айобами Адебайо
Моля, знай, скъпа моя скъпа, колко ми липсваш - всеки момент - и как копнея да се върна с теб скоро. Имай смелост, смело момиче. В свят, който е достатъчно малък, за да може една и съща луна да виси над двамата, никога не можем да бъдем твърде отдалечени.
Айона Грей
Момичето може да иска повече честност. Въпреки това повечето от нас искат комфортен живот.
Гарднър Дозоа
Като малко момиче пишех истории, но до тийнейджърските си години излязох от навика.
Гейл Хъниман
Автомати, ракетни установки, захващащи куки и кабели - какво повече може да иска едно момиче?
Грег Кокс
Винаги съм била онова момиче отзад, което не казва нищо.
Грета Тунберг
Едно момиче трябва да се изгуби толкова в Бог, че момче трябва да търси Бог, за да я намери!
Дана Греш
Моето момиче, тя трябва да знае, че е безопасно да се влюбиш. Тя трябва да види, че може да се довери на мъж. Бъди този мъж за нея, Хънтър. Защитете я от лайна на този свят. Бог знае, тя е видяла достатъчно. Време е тя да получи малко спокойствие.
Девни Пери
Когато ухажвате хубаво момиче на час, изглежда като секунда. Когато седнете на гореща горелка секунда изглежда като час. Това е относителността.
Албърт Лутули
Кожата на момичето мирише по-добре, отколкото всички библиотеки на света.
Дерек Уолкът
Колко пламтящо и живо е миналото. Цветът на тапета в спалнята, който сте имали като момиче. Не е толкова, че сте загубили паметта си, по-скоро сте потопени в нея, сякаш живеете в ярко наситения подводен свят от миналото.
Джаки Кей
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
19
Следваща