Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Момиче"
Отивайки да се жени, момичето сменя вниманието на много мъже с невниманието на един.
Хелън Роулънд
Всичко, което ви трябва за един филм, е пистолет и момиче.
Жан-Люк Годар
Добрите момичета водят дневници; на лошите не им остава време за това.
Талула Банкхед
Първият, който е сравнил бузите на младо момиче с роза, вероятно е бил поет, първият повторил, вероятно е бил идиот.
Салвадор Дали
Защо един мъж е толкова сигурен, че момичето, което флиртува с него, иска той да я целуне, когато в девет от десет случаи тя просто иска той само да иска да я целуне?
Хелън Роулънд
Умното момиче целува, но не обича, слуша, но не вярва и си тръгва, преди да си тръгнат от нея!
Мерилин Монро
Ако мъжете знаеха, с какво се занимават момичетата, когато остават сами, никога не биха се женили.
О. Хенри
Основната причина за веселието на Дядо Коледа е в това, че той знае, къде живеят лошите момичета.
Джордж Карлин
Всеки мъж, който може да шофира безопасно, докато целува красиво момиче, просто не отдава на целувката вниманието, което тя заслужава.
Алберт Айнщайн
Ако едно момиче върви в погрешния път, то мъжът, който я следва, върви в правилния.
Мей Уест
Тя беше от тези момичета, които грешка след грешка се изкачваха по стълбата на успеха.
Мей Уест
Добра съм, но не съм ангел. Прегрешавам, но не съм дявол. Аз съм просто едно малко момиче, което се опитва да намери някой да я обича.
Мерилин Монро
Диамантите са най-добрите приятели на едно момиче.
Мерилин Монро
Познавачът флиртува на плажа с най-светлокожото момиче - цялата й почивка все още предстои.
Марчело Мастрояни
Никой никога не ми каза, че съм красива, когато бях малка. На всички малки момичета трябва да се каже, че са красиви, дори и да не са.
Мерилин Монро
Мисля, че момичетата е важно да бъдат уверени. Вярвайте в себе си.
Парис Хилтън
Миналата нощ спасих момиче от нападение. Аз контролирах себе си.
Родни Дейнджърфийлд
Първият признак на истинската любов при младото момче е срамежливост, а при младото момиче - смелост.
Виктор Юго
Целунах първото си момиче и изпуших първата си цигара в един и същи ден. От тогава нямам време за цигари!
Артуро Тосканини
На некрасивите момичета им е по-лесно да водят скромен живот.
Марлене Дитрих
Никога не съм била материално момиче. Баща ми винаги казваше да не обичам нищо, което не може да ми отвръне с обич.
Имелда Маркос
Мъдрото момиче знае границите си. Умното момиче знае, че ги няма.
Мерилин Монро
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
...
19
Следваща